Ondernemers in beeld

Zonder onze klanten is er geen Alfa Salaris en Personeel. Met advisering op onder andere het gebied van arbeidsrecht, sociale verzekeringen, HRM, werving en selectie en  juridische en fiscale vraagstukken helpen wij hen bij het ontwikkelen van hun ondernemingen. Ongeacht de grootte of branche. Alfa Salaris en Personeel licht periodiek een onderneming uit, waarin wij een kijkje achter de schermen krijgen. Ontdek hier de unieke verhalen van deze ondernemingen.

Lees hier het verhaal van ondernemer Marcel Roerdink van Autobedrijf Meerdink

Genoeg bordjes om hoog te houden, lacht hij. “Ik heb één hoofd, twee benen en een heleboel ideeën. De kunst is om het allemaal op een rijtje te houden!”

Lees hier het verhaal van Tanny Gunter en Margreet Doorn-Mulder over de mooie dagbesteding Stichting Parousi

“Hier wonen gewone mensen, net als u en ik”

Lees hier het verhaal van Pascal de Ghouy, algemeen bedrijfsleider bij Camping Zeeburg aan de Zuider IJdijk in Amsterdam

"Twee jaar terug was Corona nog een populair biertje onder de campinggasten. Inmiddels heeft het virus met die naam er stevig ingehakt".

Lees hier het succesverhaal van ondernemer Maarten Jansen van Camping Jong Amelte en restaurant Bij Jansen & Jansen in Gorssel

“Ik had er vorig jaar nog wel tien hectare camping bij kunnen hebben”

Lees hier het mooie verhaal van Jos Spithoven en Sietske Havinga van Dag- en Zorgboerderij Jeltehof

Van melkveeboerderij naar zorgboerderij: “Je krijgt er zoveel voor terug!”

Lees hier het succesverhaal van communicatieprofessionals Julian Hoogendoorn, Stijn Tupan en Tim de Kok over hoe zij De Nieuwe Gevers begonnen zijn 

 

Lees hier het verhaal van Jos en Maria Langenkamp van Stern Partyservice, hoe zij het magere Corona jaar zijn doorgekomen en altijd vertrouwen in de toekomst hebben gehouden

Met Stern Partyservice is het echtpaar actief in een van de sectoren die het hardst geraakt zijn door corona, de catering. Maar bij de pakken neerzitten doen Jos en Maria niet. “Dit is altijd al een grillige branche geweest, we zijn wel wat gewend.” 

Lees hier het verhaal van Wendy Lassche van kinderopvang en zorgboerderij De Zonnestraal uit Luttelgeest en wat haar onderneming tot een succes maakt!

Geen kant en klare speeltoestellen of allerlei dure dingen. Wel: konijnen knuffelen, de varkens de schillen van het fruit brengen of - in het najaar - de suikerbietenberg beklimmen. “En stampen door de plassen. Dat vinden de kleintjes altijd nog het leukste dat er is”, lacht Wendy.

Lees hier het verhaal van Kinderopvang De Teddybeer uit Tilburg

“Je kunt kinderen normen en waarden meegeven op jonge leeftijd”

Met De Teddybeer heeft dga-bestuurder-directeur Johan van Gompel een onderscheidend concept neergezet in kinderopvang. In zijn vier locaties werken inmiddels ongeveer 100 medewerkers, groot genoeg om de loonadministratie uit te besteden aan Alfa Salaris en Personeel. 

Op de foto hieronder Johan van Gompel, dga-bestuurder-directeur van De Teddybeer

Lees hier het verhaal over de mooie samenwerking die Alfa heeft met Transcom Worldwide B.V. 

 “We zijn een snelle organisatie. Dynamisch. We hebben ontzettend veel mutaties. Dat gaat zo de hele maand door”.

In de Nederlandse vestiging van het callcenter (Groningen) zijn normaal gesproken een kleine 1000 medewerkers in touw, die voor een aantal prominente opdrachtgevers de telefoon aannemen. 

Op de foto hieronder Martine Waarheid, Senior HR Business Partner bij Transcom