Internationale dienstverlening

Wij voelen ons trots als wij onze kennis, kunde, vaardigheden en netwerk bij jouw organisatie hebben kunnen inzetten om daarmee in internationale omstandigheden het positieve verschil te maken.

'Jouw internationale wendbaarheid is onze trots'

Internationaal ondernemen is jouw passie. Over de grenzen ben je in je element. Dat betekent veel schakelen in soms heel verschillende contexten. Je hebt daarom behoefte aan wendbaarheid en die zoek je ook in jouw medewerkers. Onbekendheid met de wet- en regelgeving in het buitenland maakt het soms lastig om echt door te pakken. Arbeidsmarktbeleid is overal anders, veelomvattend en complex. Een fout is snel gemaakt.

Hoe moet een loonstrook eruit zien? Met welke arbeidsvoorwaarden heb je te maken? Wat moet er geregeld worden op het gebied van arbeidsomstandigheden en verzuim? Bouwt jouw medewerker pensioen op? Is een werk- of verblijfsvergunning nodig? Maar vooral: hoe bewaar je jouw wendbaarheid zonder al te veel afgeleid te worden door zaken die wel belangrijk zijn, maar niet jouw passie uitmaken? Het antwoord is misschien eenvoudiger dan je denkt: door een partner in te schakelen die groot genoeg is om complexe materie op te pakken en klein genoeg om jouw behoefte aan wendbaarheid aan te voelen. Alfa is trots voor jou het verschil te kunnen maken.

Samenwerking DFK International

Alfa werkt samen met DFK International. Onder de vlag van dit internationale samenwerkingsverband werken 230 accountants- en adviesorganisaties in 94 landen samen. Wij kunnen rechtstreeks een beroep doen op een professioneel netwerk, met veel expertise. Dat heeft kennis van de lokale markt en onderhouden nauw contact met jouw eigen Alfa-adviseur in Nederland.

Alfa biedt hulp

Wij kunnen jou onder anderen van advies voorzien over:

Meer informatie

Neem voor vragen of meer informatie contact op met een van de collega's van Alfa Salaris en Personeel. Met meer dan 35 vestigingen zijn wij 'Overal dichtbij'.