Alfa Emmen

Wij geloven in lokaal ondernemerschap

Welkom bij Alfa in Emmen. Wij voelen ons sterk betrokken bij het lokale midden- en kleinbedrijf en weten als geen ander wat er speelt in de wereld van onze klanten. We willen het van dichtbij meemaken. Vanuit een landelijk actieve organisatie met meer dan 1.000 specialisten in accountancy en bedrijfsadvisering, maar met een kantoor bij jou om de hoek.

Méér dan een accountantskantoor in Emmen

Alfa is meer dan alleen een accountantskantoor in Emmen. Op zoek naar fiscaal advies? Zoek je juridisch advies of wil je meer weten over salaris en personeel? Of wil je de beste adviseur op het gebied van subsidies of fusies en overnames? Uiteraard ben je ook voor je administratie of jaarrekening aan het juiste adres.

Welke vraag je ook hebt, je kunt bij Alfa altijd rekenen op persoonlijk advies op maat. Je eigen klantbeheerder is je vaste aanspreekpunt. Hij of zij kan weer een beroep doen op een van de specialisten binnen onze organisatie.

Onze visie

We willen de resultaten van agro en mkb-ondernemers optimaliseren en lange termijn waarde creëren. Dat doen we door brede financiële kennis lokaal aan te bieden en te verbinden met specialistische branchekennis.

Overal dichtbij


Dus waar je ook bent, in Emmen of Hoogeveen: wij zijn overal dichtbij. Zodat we er al zijn, nog voordat je een accountantskantoor of adviseur nodig hebt. Met brede financiële kennis én specialistische kennis. Dichtbij de mens, achter de ondernemer komen de cijfers tot leven en krijgen ze pas echt betekenis. Dat maakt ons vak de moeite waard.

Adres

Westerbracht 12a
7821 CH  Emmen
088 2532250
E-mail: emmen@alfa.nl
LinkedIn: Alfa Accountants en Adviseurs Emmen
Google Maps Alfa Accountants en Adviseurs Emmen

Bezoek ook de vestigingspagina van het accountantskantoor in Hoogeveen.

Actueel