Wij geloven in de kracht van het lokale ondernemerschap

Wij van Alfa geloven in de kracht van het lokale ondernemerschap. De motor van de Nederlandse economie wordt daar draaiend gehouden. Door een samenspel van gedreven ondernemers en het netwerk van betrokken families, enthousiaste medewerkers en veel toeleverende bedrijven. 

Tegelijk zet de druk van regels, crises en snel opvolgende innovaties het leven van ondernemers en het voortbestaan van ondernemingen vaak onder druk. Hoe blijf je dan scherp? Hoe maak je dan de juiste keuzes?

Alfa is een netwerk van lokaal betrokken kantoren met actief meedenkende specialisten die je herkent aan hun ondernemende instelling. Intrinsiek gedreven om een ondernemer en zijn onderneming in staat te stellen gas te geven én bij te sturen. Vanuit een duurzame visie, dus altijd toekomstgericht.

Ondernemen met Alfa is groot worden in wat echt telt. 

Méér dan een accountantskantoor

Alfa is meer dan alleen een accountantskantoor in Hoogeveen. Op zoek naar fiscaal advies? Zoek je juridisch advies of wil je meer weten over salaris en personeel? Of wil je de beste adviseur op het gebied van subsidiesbedrijfskunde en fusies en overnames? Uiteraard ben je ook voor je administratie of jaarrekening aan het juiste adres.

Overal dichtbij

Je hebt altijd een vast aanspreekpunt. Dus waar je ook bent, in Hoogeveen of Emmen: wij zijn overal dichtbij. Met brede financiële kennis én specialistische kennis. Dichtbij de mens, achter de ondernemer komen de cijfers tot leven en krijgen ze pas echt betekenis. Dat maakt ons vak de moeite waard.

Bezoekadres

Jos van Aalderenlaan 1
Hoogeveen

Postadres

Postbus 690
7900 AR Hoogeveen

Tel: 088 2532200
E-mailadres: hoogeveen@alfa.nl
LinkedIn: Alfa Accountants en Adviseurs Hoogeveen

Bezoek ook de vestigingspagina van het accountantskantoor in Emmen.

Google Maps Alfa Accountants en Adviseurs Hoogeveen

 

Actueel