Over Alfa

Wij van Alfa geloven in de kracht van het lokale ondernemerschap. De motor van de Nederlandse economie wordt daar draaiend gehouden. Door een samenspel van gedreven ondernemers en het netwerk van betrokken families, enthousiaste medewerkers en veel toeleverende bedrijven.

Tegelijk zet de druk van regels, crises en snel opvolgende innovaties het leven van ondernemers en het voortbestaan van ondernemingen vaak onder druk. Hoe blijf je dan scherp? Hoe maak je dan de juiste keuzes? Alfa is een netwerk van lokaal betrokken kantoren met actief meedenkende specialisten die je herkent aan hun ondernemende instelling. Intrinsiek gedreven om een ondernemer en zijn onderneming in staat te stellen gas te geven én bij te sturen. Vanuit een duurzame visie, dus altijd toekomstgericht. Ondernemen met Alfa is groot worden in wat echt telt. 

Oog voor de mens

Financiële dienstverlening is een speelveld dat continu verandert. Daarom vind je bij Alfa meer dan 30 vestigingen en ruim 1100 medewerkers in accountancy- en bedrijfsadvies. Alfa heeft niet alleen oog voor de zakelijke kanten van het ondernemersbestaan, maar ook voor de menselijke kant. Dus waar je bedrijf ook staat, wij zijn overal dichtbij.

Totaalpakket aan diensten

Hét grote voordeel van Alfa is de combinatie van verschillende diensten onder één dak. Heb je een accountant of een fiscaal adviseur nodig? Zoek je fiscaal-juridisch advies of wil je kunnen terugvallen op kennis van salaris en personeel? Of wil je de beste adviseur op het gebied van subsidies, bedrijfskunde en fusies en overnames in huis halen? Welke vraag je ook hebt, je kunt bij Alfa altijd rekenen op advies op maat. Op een persoonlijke manier. Je eigen klantbeheerder is je vaste aanspreekpunt. Hij of zij kan weer een beroep doen op een van de specialisten binnen onze organisatie.

Zo krijg je altijd het beste: één adviseur die weet wat er speelt op de markt en één die ook de ondernemers áchter het bedrijf door en door kent. Door brede financiële kennis lokaal aan te bieden en te verbinden met specialistische branchekennis blijven we dichtbij. Dicht bij de mens achter de ondernemer komen de cijfers tot leven en krijgen ze pas echt betekenis. Dat maakt ons vak de moeite waard. 

Neem contact op met een locatie bij jou in de buurt

Alfa op sociale media

Altijd op de hoogte van de laatste actualiteiten op het gebied van accountancy, fiscaliteiten en juridische zaken. Volg ons op onze sociale kanalen of schrijf je in voor de maandelijkse digitale nieuwsbrief. 

LinkedIn
Facebook
X
Digitale nieuwsbrief