Sociale verzekeringen

‘Wie beantwoordt de vragen die jouw werknemers je stellen over hun sociale zekerheid?’

Je wilt er niet alles over weten, maar het moet wel goed geregeld zijn. Bovendien wil je jouw medewerkers adequaat helpen als ze met vragen aan je bureau staan. Waar het over gaat? Alles wat met de sociale zekerheid van je personeel te maken heeft. Onze adviseurs kennen de sociale wetgeving en adviseren je over verzuim- en werkloosheidsuitkeringen. Ook de vraag wat te doen met jouw WGA-risico is bij ons in betrouwbare handen. Wat denk je van onderwerpen als ouderschapsverlof, vervroegde uittreding, levensloopregeling, zorgverlof en sociale regelingen in verband met bijzondere omstandigheden? Met Alfa sta je niet met een mond vol tanden.

Maak gebruik van de expertise van Alfa

Als je te maken hebt met sociale verzekeringen, dan kunnen we jou onder andere helpen met:

Meer informatie

Neem voor vragen of meer informatie contact op met een van de collega's van Alfa Salaris en Personeel. Met meer dan 35 vestigingen zijn wij 'Overal dichtbij'.

Tips voor 2022

Is jouw salaris- en personeelsadministratie klaar voor 2022? Alfa Salaris en Personeel informeert je graag over de wijzigingen in de wet- en regelgeving die vanaf 1 januari 2022 op je afkomen. Daarnaast nemen we je graag mee in onze visie op de krappe arbeidsmarkt. We geven je tips hoe je je personeel kunt binden en boeien en hoe je voorkomt dat medewerkers uitvallen. Ook informeren we je over de regelgeving rondom het thuiswerken. Bekijk hier alle video’s met tips.