Salaris- en personeelsadministratie

‘Houd focus op je bedrijf door Alfa in te schakelen voor jouw salaris- en personeelsadministratie’

Een salaris- en personeelsadministratie die overzichtelijk, correct en up tot date is. Onmisbaar als je met mensen werkt. Maar gaat je hart daar nu sneller van kloppen? Natuurlijk niet!
Jouw hart ligt bij de kernactiviteiten van je bedrijf en bij het coachen van je personeel. Het administratieve gedeelte laat je aan ons over. 

24/7 toegang: Al jouw salarisgegevens dichtbij

Wij zorgen ervoor dat de benodigde informatie beschikbaar is op een tijdstip dat jou en je personeel past. Alfa biedt jou hiervoor een loonpakket waarbij je 24/7 toegang hebt. Of het nu gaat om loonproductie, managementinformatie of verlof- en verzuimregistratie. Zó houd jij focus op je bedrijf. Voor de medewerkers is een module beschikbaar die ze online toegang geeft tot hun salarisgegevens.

Jouw eigen adviseur

Bij Alfa heb je jouw eigen adviseur. Die adviseur kent jouw bedrijf en staat dichtbij de dagelijkse gang van zaken. Plezierige contacten dragen bij aan een efficiënte uitvoering. Dat begint met het maken van transparante werkafspraken. Zo weet je precies waar je aan toe bent en word je verder op weg geholpen in de salaris- en personeelsadministratie.

Wat zit er in de module?

Alfa biedt jou een salaris- en personeelsadminstratie van hoge kwaliteit. Hierbij is inbegrepen:

Meer informatie

Neem voor vragen, meer informatie of een demo contact op met een van de collega's van Alfa Salaris en Personeel. Met meer dan 35 vestigingen zijn wij 'Overal dichtbij'.