Alfa Accountants in Hardenberg

Welkom bij Alfa in Hardenberg. Wij voelen ons sterk betrokken bij het lokale midden- en kleinbedrijf en weten als geen ander wat er speelt in de wereld van onze klanten. We willen het van dichtbij meemaken. Vanuit een landelijk actieve organisatie met meer dan 900 specialisten in accountancy en bedrijfsadvisering, maar met een kantoor bij u om de hoek. Een pluspunt daarbij is dat we de taal spreken van de ondernemers uit de regio Twente/Salland.

Onze visie

We willen de resultaten van agro en MKB-ondernemers optimaliseren en lange termijn waarde creëren. Dat doen we door brede financiële kennis lokaal aan te bieden en te verbinden met specialistische branchekennis. Een branche waarin wij zijn gespecialiseerd is de recreatiebranche. Wij werken hierbij nauw samen met RECRON, de brancheorganisatie voor recreatieondernemers. Voor meer informatie zie onze speciale recreatiepagina.

Overal dichtbij

Dus waar u ook bent, wij zijn overal dichtbij. Zodat we er al zijn, nog voordat u ons nodig heeft. Met brede financiële kennis én specialistische kennis. Dichtbij de mens, achter de ondernemer komen de cijfers tot leven en krijgen ze pas echt betekenis. Dat maakt ons vak de moeite waard.

Alfa 75 jaar

Vrijdag 16 juni 2017 hebben wij, samen met onze relaties, in de Evenementenhal Hardenberg ons 75 jarig jubileum gevierd.

In 2015 gekozen tot het meest innovatieve MKB kantoor in Oost Nederland.

Adres

Hessenweg 29
7771 CH Hardenberg
TEL 088 2532850
hardenberg@alfa.nl

 

Actueel