Wij geloven in lokaal ondernemerschap

Wij van Alfa geloven in de kracht van het lokale ondernemerschap. De motor van de Nederlandse economie wordt daar draaiend gehouden. Door een samenspel van gedreven ondernemers en het netwerk van betrokken families, enthousiaste medewerkers en veel toeleverende bedrijven.

Tegelijk zet de druk van regels, crises en snel opvolgende innovaties het leven van onder- nemers en het voortbestaan van ondernemingen vaak onder druk. Hoe blijf je dan scherp? Hoe maak je dan de juiste keuzes?

Alfa is een netwerk van lokaal betrokken kantoren met actief meedenkende specialisten die je herkent aan hun ondernemende instelling. Intrinsiek gedreven om een ondernemer en zijn onderneming in staat te stellen gas te geven én bij te sturen. Vanuit een duurzame visie, dus altijd toekomstgericht. Ondernemen met Alfa is groot worden in wat echt telt.

Alle diensten onder één dak 

Zo adviseren we je over financiële, fiscale, juridische of bedrijfskundige vraagstukken en verantwoording, zowel zakelijk als privé. 

Overal dichtbij 

Dus waar je ook bent, in Groningen, Assen, Delfzijl, Winschoten of Marum: wij zijn overal dichtbij. Je hebt altijd een vast aanspreekpunt en met 34 vestigingen door heel het land, zit er altijd een kantoor bij jou in de buurt. Met brede financiële kennis én specialistische kennis. Dichtbij de mens, achter de ondernemer komen de cijfers tot leven en krijgen ze pas echt betekenis. Dat maakt ons vak de moeite waard.

Kennis van toekomstbestendig ondernemen

De transitie naar een duurzame en circulaire economie is een van de grootste uitdagingen van deze tijd. In onze eigen organisatie zoeken we altijd de balans tussen People, Planet, Profit en Pleasure. We helpen jou dan ook graag bij vraagstukken als CO2-reductie, duurzame mobiliteit en de invloed van verduurzaming op je verdienmodel. 

Adres  

Alfa Accountants en Adviseurs 
Rozenburglaan 9
9727 DL GRONINGEN
Tel: 088 2531600
groningen@alfa.nl

Volg Alfa Accountants en Adviseurs Groningen-Assen ook op Facebook en LinkedIn 

Bezoek ook de vestigingspagina van het accountantskantoor in Assen

Google Maps Alfa Accountants en Adviseurs Groningen 

Actueel