Alfa Accountants en Adviseurs in Culemborg

Welkom bij Alfa in Culemborg. Wij voelen ons sterk betrokken bij jou als lokale ondernemer, zijn net zo gedreven als jij en weten als geen ander wat er speelt in de ondernemerswereld.

Wij zijn een landelijk actieve organisatie met meer dan 1.000 specialisten in accountancy en bedrijfsadvisering. Met meer dan 35 kantoren is er altijd een kantoor bij jou om de hoek. Zo is ons kantoor in Culemborg, wat vlakbij de A2 ligt, goed te bereiken voor ondernemers uit de regio rivierenland. In deze streek zijn veelal ondernemers in het mkb gevestigd.

Onze visie

Wij zijn continu in beweging en anticiperen op de laatste trends en actualiteiten. Hierdoor willen we de resultaten van mkb ondernemers optimaliseren en lange termijn waarde creëren. Dat doen we door hoogwaardige financiële kennis, kwaliteit en persoonlijke benadering lokaal aan te bieden en te verbinden met specialistische branchekennis. Altijd met het oog naar de toekomst. Samen met jou halen wij het beste uit jouw onderneming. 

Ons doel

Wij willen ondernemende mensen helpen om op een goede en toekomstbestendige manier te groeien. Hiervoor staat in Culemborg een heel team aan specialisten voor je klaar die je op allerlei vakgebieden en in alle branches kunnen adviseren. 

Zo hebben wij op ons kantoor in Culemborg een team van fiscalisten, accountants en financiële adviseurs. Je kunt bij ons altijd rekenen op persoonlijk advies op maat - op welk gebied dan ook - waarbij je eigen klantbeheerder je vaste aanspreekpunt is.

Overal dichtbij

Dus waar je ook bent, wij zijn overal dichtbij. Zodat we er al zijn, nog voordat je ons nodig hebt. Met brede financiële kennis én specialistische kennis. Dichtbij de mens, achter de ondernemer komen de cijfers tot leven en krijgen ze pas echt betekenis. Dat maakt ons vak de moeite waard.

Adres

Ohmweg 1
4104 BM Culemborg
TEL 088 2443687
culemborg@alfa.nl

Actueel