Arbo en verzuim

‘Gezond ondernemen, daar zijn wij voor!’ 

Alfa helpt je graag bij het reduceren van het verzuim en het verhogen van de vitaliteit van jouw medewerkers. Wij zoeken graag de samenwerking als jij het belang van dit onderwerp ziet. Medewerkers vormen het belangrijkste bedrijfskapitaal en bepalen mede het succes van jouw onderneming. Met een praktische benadering staan wij dicht bij je. Dit betekent dat we zicht hebben op het hele bedrijf en onnodige procedures en kosten vermijden.

Op korte termijn zorgen wij ervoor dat jij inzicht krijgt in jouw verzuimcijfers én dat je de verzuimadministratie op orde hebt. Op de middellange termijn krijgt beleid op duurzame inzetbaarheid gestalte, wat voor werkplezier zorgt en betrokken en productieve medewerkers. Op de lange termijn verhogen we de verzuimdrempel in jouw organisatie. Ziekte voorkomen is immers beter dan genezen. 

Arbo, verlof- en verzuim(begeleiding)

Alfa is op de hoogte van de wettelijke regels, instanties en verzekeringen. Wat doe je bijvoorbeeld bij verzuim na een conflict? Hoe zorg je voor een effectief ziekteverzuimbeleid? Mag een medewerker tijdens een ziekteverzuim op vakantie? Wat zijn tips voor een kort verzuim? Hieronder vind je een overzicht van alle diensten die wij kunnen bieden:

Meer informatie

Wil jij als ondernemer verzuim en vitaliteit praktisch benaderen? Hoe doe je dat en wat heb je daarbij nodig? Alfa kan je hierbij helpen. Vanuit jouw behoefte komen wij met maatwerkoplossingen. Op basis van een concreet plan met kleine stappen naar duidelijke doelen. Dit maakt ons oplossingsgericht en flexibel; op die manier kunnen we goed meebewegen met de prioriteiten van jou als werkgever.

Neem voor vragen of meer informatie contact op met een van de collega's van Alfa Salaris en Personeel. Met meer dan 35 vestigingen zijn wij 'Overal dichtbij'.