Salaris en Personeel

Heb je in je bedrijf te maken met personeel? Dan komt hier veel wet- en regelgeving aan te pas. Het is dan fijn om te schakelen met een adviseur van Alfa Salaris en Personeel. Wij bieden een salarispakket afgestemd op jouw specifieke behoeften. En met al je vragen over bijvoorbeeld ziekteverzuim, arbeidsrecht, juridische zaken en sociale verzekeringen kun je bij ons terecht. Ook denken we graag met je mee op het gebied van hrm-aangelegenheden. Kortom: het hele pakket aan diensten die behoren tot een bedrijf mét personeel! Maak kennis met de adviseurs die je graag van dienst zijn. Wij zijn met 35 vestigingen ‘Overal dichtbij’. 

Jouw eigen adviseur

Als klant heb je een eigen adviseur. Die adviseur kent jouw bedrijf en staat dichtbij de dagelijkse gang van zaken. Plezierige contacten dragen bij aan een efficiënte uitvoering. Dat begint bij het maken van transparante werkafspraken. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij brengen graag jouw wensen en behoeften in kaart en werken samen naar een gezonde toekomst van jouw onderneming. 

Onze dienstverlening

Wij helpen jou graag bij al jouw vragen over salaris en personeel. Hiervoor hebben wij binnen ons team verschillende expertises. Hieronder vind je een kort overzicht. 

Liever direct, persoonlijk contact? Vul het contactformulier in en we nemen binnen twee werkdagen met jou contact op! Uiteraard mag je ook direct contact opnemen met een adviseur van Alfa bij jou in de buurt.

Actueel