Alfa Accountants en Adviseurs Harderwijk

Welkom bij Alfa in Harderwijk, jouw lokale partner voor accountancy, bedrijfsadvies en financiële dienstverlening. Wij voelen ons sterk betrokken bij het lokale midden- en kleinbedrijf en de agrarische sector en weten als geen ander wat er speelt in de wereld van onze klanten. We willen het van dichtbij meemaken. Vanuit een landelijk actieve organisatie met meer dan 1.000 specialisten in accountancy en bedrijfsadvisering, maar met een kantoor bij jou om de hoek.

Onze visie

Bij Alfa Accountants in Harderwijk willen we de resultaten van agro en mkb-ondernemers optimaliseren en lange termijn waarde creëren. Dat doen we door brede financiële kennis lokaal aan te bieden en te verbinden met specialistische branchekennis.

Overal dichtbij

Dus waar je ook bent, wij zijn overal dichtbij. Zodat we er al zijn, nog voordat jij ons nodig hebt. Met brede financiële kennis én specialistische kennis. Dichtbij de mens, achter de ondernemer komen de cijfers tot leven en krijgen ze pas echt betekenis. Dat maakt ons vak de moeite waard.

Uitgebreide dienstverlening

Voor jou als ondernemer is er altijd druk. Regels, snel opvolgende innovaties of financiële vraagstukken. Terwijl het gewone werk ook door moet. Hoe blijf jij scherp? Hoe maak jij de juiste keuzes?

Alfa is een netwerk van kantoren die lokaal betrokken zijn. Met actief meedenkende specialisten die je herkent aan hun ondernemende instelling. Intrinsiek gedreven om jou en je onderneming in staat te stellen koers te houden én bij te sturen. Vanuit een duurzame visie, dus altijd toekomstgericht.

Adres en contactgegevens

Goede Reede 1
3845 MD Harderwijk
TEL.:  088 2531500
E-mail: harderwijk@alfa.nl

Volg ons op onze socials

LinkedIn: Alfa Barneveld-Harderwijk-Dronten

Facebook: Alfa Barneveld-Harderwijk-Dronten

Plan je route

Plan eenvoudig je route naar ons kantoor via Google Maps

 

 

Actueel