Alfa Accountants in Harderwijk

Welkom bij Alfa in Harderwijk. Wij voelen ons sterk betrokken bij het lokale midden- en kleinbedrijf en weten als geen ander wat er speelt in de wereld van onze klanten. We willen het van dichtbij meemaken. Vanuit een landelijk actieve organisatie met meer dan 1.000 specialisten in accountancy en bedrijfsadvisering, maar met een kantoor bij jou om de hoek.

In verband met Corona: Wij zijn open en werken gewoon door. Wij werken zo veel mogelijk thuis en hebben de voorkeur voor telefonisch contact of videobellen. Bij bezoek aan kantoor, graag van tevoren bellen.

Wat vinden klanten van ons

Onze visie

We willen de resultaten van agro en mkb-ondernemers optimaliseren en lange termijn waarde creëren. Dat doen we door brede financiële kennis lokaal aan te bieden en te verbinden met specialistische branchekennis.

Overal dichtbij

Dus waar je ook bent, wij zijn overal dichtbij. Zodat we er al zijn, nog voordat je ons nodig hebt. Met brede financiële kennis én specialistische kennis. Dichtbij de mens, achter de ondernemer komen de cijfers tot leven en krijgen ze pas echt betekenis. Dat maakt ons vak de moeite waard.

Adres

Deventerweg 9B
3843 GA Harderwijk
TEL 088 2531500
harderwijk@alfa.nl

Facebookpagina Alfa Accountants Barneveld en Harderwijk

Actueel