Alfa Accountants in Nijkerk

Welkom bij Alfa in Nijkerk. Bij ons vindt u alle kennis onder één dak. Waar we onze brede financiële kennis lokaal aanbieden en verbinden met specialistische kennis. Omdat wij thuis zijn in uw omgeving en dichtbij u en uw werkgebied staan.

In verband met Corona: Wij zijn open en werken gewoon door. Wij werken zo veel mogelijk thuis en hebben de voorkeur voor telefonisch contact of videobellen. Bij bezoek aan kantoor, graag van tevoren bellen.

Onze visie

We willen de resultaten van mkb-ondernemers optimaliseren en lange termijn waarde creëren.  Dat doen we door brede financiële kennis lokaal aan te bieden en te verbinden met specialistische branchekennis.

Wij helpen u graag met uw financiële administratie en planning, geven advies en dienstverlening omtrent belastingen, salaris en personeel, pensioenen, fusies en overnames, estate planning, subsidies maar ook bijvoorbeeld fiscaal-juridisch en bedrijfskundig advies.

Overal dichtbij

Dus waar u ook bent, wij zijn overal dichtbij. Zodat we er al zijn, nog voordat u ons nodig heeft. Met brede financiële kennis én specialistische kennis. Dichtbij de mens, achter de ondernemer komen de cijfers tot leven en krijgen ze pas echt betekenis. Dat maakt ons vak de moeite waard.

Op deze pagina houden we u op de hoogte van onder andere lokaal nieuws en onze bijeenkomsten. Hebt u vragen? We zijn altijd dichtbij om uw vragen te beantwoorden telefonisch of per mail.

Alfa Registeraccountants

Alfa Registeraccountants verricht binnen de Alfa-groep de wettelijke en vrijwillige controles. Alfa Registeraccountants heeft van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) de vergunning voor het verrichten van wettelijke controles verkregen en valt onder toezicht (kwaliteitsbewaking) van de AFM.  Naast wettelijke controles worden onder onze verantwoordelijkheid ook een groot aantal vrijwillige controles bij zowel ondernemingen als stichtingen en verenigingen uitgevoerd.

Wij werken nauw samen met de collega's in het land, er is dus altijd een vestiging dichtbij.

Onze controleaanpak is gebaseerd op professionele richtlijnen en voorschriften. De diepgang van de controle bij de uitvoering wordt mede bepaald op basis van de specifieke activiteiten en risico's van elke cliënt afzonderlijk. Deze aanpak wordt softwarematig ondersteund en is zeer flexibel. Wijzigingen laten zich snel vertalen in de door ons uit te voeren controlehandelingen.

Onze controle bestaat uit een aan tal standaard stappen: van de opdrachtaanvaarding tot en met de eindbespreking met de klant.

Internationaal

In geval van specifieke internationale vraagstellingen heeft Alfa een alliantie met het wereldwijde netwerk van DFK. DFK is een internationaal samenwerkingsverband van onafhankelijke accountants en advieskantoren, welke Alfa in diverse situaties kan consulteren om u optimaal te kunnen bedienen in geval van grensoverschrijdende situaties. Zie hier de link voor informatie over DFK --> https://www.alfa.nl/over-alfa/dfk-international.

Natuurlijk kunt u ook gelijk contact met ons opnemen.

Adres

Alfa Accountants en Adviseurs
Van Siburgstraat 2
3863 HW Nijkerk
Tel: 088 2533200
E-mailadres: nijkerk@alfa.nl


Google Maps Alfa Accountants en Adviseurs Nijkerk

Bezoek ook de vestigingspagina van het accountantskantoor in Amersfoort

Actueel