Welkom bij Alfa in Arnhem

Alfa Accountants en Adviseurs helpt ondernemers die duurzaam willen ondernemen.

Méér dan een accountantskantoor

Alfa is een B Corp. Wij zijn aangesloten bij een internationale groep van bedrijven die behalve winst ook nadrukkelijk duurzame en sociale doelstellingen nastreven. Samen met jou als ondernemer nemen we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en dagen je uit concrete stappen te zetten die duurzaam waarde creëren.

Focus op duurzaamheid

Wij spreken veel ondernemers in de markt die duurzaam aan de slag willen binnen hun organisatie. Maar welke concrete stappen moet je zetten om duurzame waarde te creëren? Samen met jou willen wij de route uitstippelen om impact te maken. Of het nu gaat om energietransitie, mobiliteit, vastgoed, circulariteit of duurzame inzetbaarheid. Wij gaan graag met jou aan de slag en helpen je bij de voortgang en uitvoering.

Overal dichtbij

Wij voelen ons sterk betrokken bij het lokale midden- en kleinbedrijf en weten als geen ander wat er speelt in de wereld van onze klanten. We willen het van dichtbij meemaken. Vanuit een landelijk actieve organisatie met meer dan 1.000 specialisten in accountancy en bedrijfsadvisering, maar met een kantoor bij jou om de hoek. Wij geven je 24/7 inzicht in je financiële gegevens en geven je meer houvast over je financiële toekomst.

Adres

Je bent van harte welkom bij Alfa in Arnhem, maar we komen ook graag bij jou.

Alfa Accountants en Adviseurs
Facility Point, Meander 251
6825 MC Arnhem
Postbus 882, 6800 AV Arnhem
Telefoonnummer: 088 2531800
E-mail: arnhem@alfa.nl 

Schrijf je in voor onze Digitale nieuwsbrief

Volg ons op LinkedIn