Banner Maak kennis met Alfa

Maak kennis met Alfa

Bekijk onze video om kennis te maken met Alfa!

Bekijk de film

Alfa Accountants en Adviseurs in Gorinchem

Welkom bij Alfa in Gorinchem. Wij voelen ons sterk betrokken bij jou als lokale ondernemer, zijn net zo gedreven als jij en weten als geen ander wat er speelt in de ondernemerswereld.

Wij zijn een landelijk actieve organisatie met meer dan 1.000 specialisten in accountancy en bedrijfsadvisering. Met meer dan 35 kantoren is er altijd een kantoor bij jou om de hoek. Zo is ons kantoor in de mooie stad Gorinchem, wat vlak naast de A15 ligt, goed te bereiken voor ondernemers uit de regio Drechtsteden, Alblasserwaard en Vijfheerenlanden. In deze veelzijdige streek zijn veel soorten ondernemers gevestigd, zowel in het mkb als in het agrarische segment. 

Onze visie

Wij zijn continu in beweging en anticiperen op de laatste trends en actualiteiten. Hierdoor willen we de resultaten van mkb en agro-ondernemers optimaliseren en lange termijn waarde creëren. Dat doen we door hoogwaardige financiële kennis, kwaliteit en persoonlijke benadering lokaal aan te bieden en te verbinden met specialistische branchekennis. Altijd met het oog naar de toekomst. Samen met jou halen wij het beste uit jouw onderneming. 

Ons doel

Wij willen ondernemende mensen helpen om op een goede en toekomstbestendige manier te groeien. Hiervoor staat in Gorinchem een heel team aan specialisten voor je klaar die je op allerlei vakgebieden en in alle branches kunnen adviseren. 

Zo hebben wij op ons kantoor in Gorinchem een team van fiscalisten, juristen, bedrijfskundigen, strategie- en financieringsadviseurs en accountants. Je kunt bij ons altijd rekenen op persoonlijk advies op maat - op welk gebied dan ook - waarbij je eigen klantbeheerder je vaste aanspreekpunt is.

Klik hier voor een uitgebreid overzicht van diensten en hier voor een overzicht van onze branches. 

 

Overal dichtbij

Dus waar je ook bent, wij zijn overal dichtbij. Zodat we er al zijn, nog voordat je ons nodig hebt. Met brede financiële kennis én specialistische kennis. Dichtbij de mens, achter de ondernemer komen de cijfers tot leven en krijgen ze pas echt betekenis. Dat maakt ons vak de moeite waard.

Adres

Stephensonweg 1
4207 HA Gorinchem
Telefoonnummer: 088 253 1950
E-mailadres: gorinchem@alfa.nl

Volg ons op Facebook, LinkedIn & Instagram

Actueel