Banner Maak kennis met Alfa

Maak kennis met Alfa

Bekijk onze video om kennis te maken met Alfa!

Bekijk de film

Alfa Accountants en Adviseurs in Gorinchem

Welkom bij Alfa in Gorinchem. Wij voelen ons sterk betrokken bij het lokale midden- en kleinbedrijf en weten als geen ander wat er speelt in de wereld van onze klanten. We willen het van dichtbij meemaken. Vanuit een landelijk actieve organisatie met meer dan 1.000 specialisten in accountancy en bedrijfsadvisering, maar met een kantoor bij jou om de hoek.

In verband met Corona: Wij zijn open en werken gewoon door. Wij werken zo veel mogelijk thuis en hebben de voorkeur voor telefonisch contact of videobellen. Bij bezoek aan kantoor, graag van tevoren bellen.

Onze visie

We willen de resultaten van agro en mkb-ondernemers optimaliseren en lange termijn waarde creëren. Dat doen we door brede financiële kennis lokaal aan te bieden en te verbinden met specialistische branchekennis.

Overal dichtbij

Dus waar je ook bent, wij zijn overal dichtbij. Zodat we er al zijn, nog voordat je ons nodig hebt. Met brede financiële kennis én specialistische kennis. Dichtbij de mens, achter de ondernemer komen de cijfers tot leven en krijgen ze pas echt betekenis. Dat maakt ons vak de moeite waard.

Adres

Stephensonweg 1
4207 HA Gorinchem
TEL 088 2531950
gorinchem@alfa.nl

Volg ons op Facebook, LinkedInGoogle Maps

Actueel