Alfa in Zelhem

Welkom bij Alfa in Zelhem. Wij voelen ons sterk betrokken bij het lokale midden- en kleinbedrijf en weten als geen ander wat er speelt in de wereld van onze klanten. We willen het van dichtbij meemaken. Vanuit een landelijk actieve organisatie met meer dan 900 specialisten in accountancy en bedrijfsadvisering, maar met een kantoor bij u om de hoek. Een pluspunt daarbij is dat we de taal spreken van de ondernemers uit de regio Achterhoek.

Onze visie

We willen de resultaten van agro en MKB-ondernemers optimaliseren en lange termijn waarde creëren. Dat doen we door brede financiële kennis lokaal aan te bieden en te verbinden met specialistische branchekennis. Wij zijn trots op het feit dat we in 2015 zijn verkozen tot het meest innovatieve MKB kantoor in Oost Nederland.

Overal dichtbij

Dus waar u ook bent, wij zijn overal dichtbij. Zodat we er al zijn, nog voordat u ons nodig heeft. Met brede financiële kennis én specialistische kennis. Dichtbij de mens, achter de ondernemer komen de cijfers tot leven en krijgen ze pas echt betekenis. Dat maakt ons vak de moeite waard.

Een groen kantoor

Alfa wil een duurzame en positieve bijdrage leveren aan de samenleving. In het voorjaar van 2015 zijn daarom zonnepanelen geplaatst op het dak van Alfa in Zelhem.

Adres

Ericaweg 11
7021 PB Zelhem
TEL 088 2531300
zelhem@alfa.nl

 

Actueel