Alfa Accountants en Adviseurs in Zelhem

Welkom bij Alfa Accountants en Adviseurs in Zelhem. Wij voelen ons sterk betrokken bij het lokale midden- en kleinbedrijf en weten als geen ander wat er speelt in de wereld van onze klanten. We willen het van dichtbij meemaken. Vanuit een landelijk actieve organisatie met meer dan 1.000 specialisten in accountancy en bedrijfsadvisering, maar met een kantoor bij jou om de hoek. In de Achterhoek hebben wij tevens kantoren in Aalten en Zutphen 

Onze visie

We willen de resultaten van agro en mkb-ondernemers optimaliseren en lange termijn waarde creëren. Dat doen we door brede financiële kennis lokaal aan te bieden en te verbinden met specialistische branchekennis. Wij zijn trots op het feit dat we in 2015 zijn verkozen tot het meest innovatieve mkb kantoor in Oost Nederland.

Ons doel

Ons doel is om ondernemende  mensen zo goed mogelijk te helpen om gezond en duurzaam te groeien. We kijken waar u staat, houden rekening met trends en ontwikkelingen zoals economische vooruitzichten, digitalisering, innovatie en duurzaamheid en helpen ondernemers graag vooruit met kennis en het leggen van verbindingen. Met goede accountants, fiscalisten, bedrijfskundigen en adviseurs. Het feit dat Alfa een sterk landelijk netwerk vormt en veel kennis in eigen huis maakt dit nog sterker.

Overal dichtbij

Dus waar je ook bent, wij zijn overal dichtbij. Zodat we er al zijn, nog voordat jij ons nodig heeft. Met brede financiële kennis én specialistische kennis. Dichtbij de mens, achter de ondernemer komen de cijfers tot leven en krijgen ze pas echt betekenis. Dat maakt ons vak de moeite waard.

Een groen kantoor

Alfa wil een duurzame en positieve bijdrage leveren aan de samenleving. In het voorjaar van 2015 zijn daarom zonnepanelen geplaatst op het dak van Alfa in Zelhem.

Adres

Ericaweg 11
7021 PB Zelhem
TEL 088 2531300
zelhem@alfa.nl

Volg ons op:  
LinkedIn 

Actueel