Wij geloven in lokaal ondernemerschap

Welkom bij Alfa in Dodewaard!
Wij voelen ons sterk betrokken bij alle lokale ondernemers, zijn net zo gedreven als jij en weten als geen ander wat er speelt in de wereld van jou als ondernemer.
Wij zijn een landelijk actieve organisatie met meer dan 1.000 specialisten in accountancy en bedrijfsadvisering en meer dan 35 kantoren, er is dus altijd een kantoor bij jou om de hoek.

Onze visie

Wij zijn continu in beweging en anticiperen op de laatste trends en actualiteiten.
Hierdoor willen we de resultaten van mkb en agro-ondernemers optimaliseren en lange termijn waarde creëren. Dat doen we door hoogwaardige financiële kennis, kwaliteit en persoonlijke benadering lokaal aan te bieden en te verbinden met specialistische branchekennis. Altijd met het oog naar de toekomst.
Samen met jou halen wij het beste uit jouw onderneming.

Ons accountantskantoor in Dodewaard

Ons werkgebied is het mooie en veelzijdige rivierengebied van Gelderland met daarin centraal gelegen de Betuwe en het Land van Maas en Waal.
In deze veelzijdige streek zijn vele soorten ondernemers gevestigd, onze klantenkring is dan ook zeer divers!

Ons doel

Wij willen ondernemende mensen helpen om op een gezonde en toekomstbestendige manier te groeien.
Hiervoor staat in Dodewaard een heel team aan specialisten voor je klaar die je op allerlei vakgebieden en in alle branches kunnen adviseren.
Zo hebben wij in Dodewaard een team van fiscalisten, juristen, bedrijfskundigen, strategie- en financieringsadviseurs en accountants.
Je kunt bij ons altijd rekenen op persoonlijk advies op maat – op welk gebied dan ook – waarbij je eigen klantbeheerder je vaste aanspreekpunt is.

Klik hier voor een uitgebreid overzicht van diensten en hier voor een overzicht van onze branches. 

Overal dichtbij

Dus waar je ook bent, wij zijn overal dichtbij met onze brede financiële én specialistische kennis. Dichtbij de mens, samen met de ondernemer komen de cijfers tot leven en krijgen ze pas echt betekenis. Dat maakt ons vak zo inspirerend!

Contact

Edisonring 3
6669 NA Dodewaard
T: 088 2531750
E: dodewaard@alfa.nl

Je kunt Alfa Dodewaard ook volgen via social media:
Facebook
LinkedIn

Actueel