Banner

Online diensten

Zelf je financiële administratie, boekhouding of salarisadministratie regelen? Dat kan, ook bij Alfa. Er zijn verschillende pakketten die goed aansluiten bij onze systemen, zodat wij jouw administratie gemakkelijk kunnen verwerken voor bijvoorbeeld de btw-aangiftes en het opstellen van de jaarrekening. Hieronder lees je kort samengevat de mogelijkheden. Neem voor meer info contact op met een Alfa-kantoor bij jou in de buurt. Wij helpen je graag verder. 

Mijn Alfa

Lever je jouw facturen bij ons aan ter verwerking in je administratie? Vanaf nu kan dit digitaal via het nieuwe online platform Mijn Alfa. Mijn Alfa kun je eenvoudig je facturen aanleveren, inzien en betalen via SEPA betaalbestanden. Via Mijn Alfa zie je in één oogopslag welke facturen betaald zijn en welke nog betaald moeten worden. Zo hou je overzicht en grip op je facturen. Lever je nu je facturen al digitaal aan via Agrinota of eVerbinding? Dan heb je het gebruik van Mijn Alfa waarschijnlijk snel onder de knie. Alle voordelen van Mijn Alfa lees je hier

Inloggen

Alfa Management Paneel

Wil je 24/7 inzicht in je financiële gegevens? Meer houvast hebben over je financiële toekomst? En altijd jouw managementinformatie bij de hand hebben? Met het Alfa Management Paneel (AMP), onderdeel van Visionplanner, kun je jouw bedrijfsvoering optimaliseren. Voor elk type bedrijf in het midden- en kleinbedrijf  voorziet het Alfa Management Paneel in jouw behoefte aan meer inzicht; 24/7, veilig en in de cloud. 

Inloggen

Alfa Salaris en Personeel (ASP)

Met ons loonpakket Alfa Salaris en Personeel (ASP) heb je 24 uur per dag online toegang tot je loonproductie en de loonaangifte. ASP biedt ook managementinformatie om grip te houden op jouw organisatie. De modulaire opzet stelt je in staat het pakket optimaal af te stemmen op jouw specifieke behoeften. Met ASP kun je bijvoorbeeld verlof en verzuim goed registreren en beoordelings- en functioneringsgesprekken bijhouden. Het verstrekken van papieren loonspecificaties behoort tot het verleden: de ASP-module Employee Self Service geeft jouw medewerkers online toegang tot hun eigen salarisgegevens. Dat scheelt je veel administratieve rompslomp.

Bovenstaande link leidt naar de nieuwe versie van Loket. Daarin zijn nog niet alle functies van de classic versie ingericht. Via deze link zie je een actueel overzicht van de functionaliteiten waarvoor je nog naar de classic versie van Loket gaat.

Inloggen

King Software (iMuis)


Ook King Software (iMuis) is een boekhoudpakket voor het mkb waarbij je altijd en overal toegang hebt tot je boekhouding, niet alleen via je webbrowser maar ook via je app. Klantgegevens, voorraad en gefactureerde orders zijn volledig geïntegreerd in King Software (iMuis).  Je kunt je hier rechtstreeks aanmelden voor King Software (iMuis) of log hier in bij King Software (iMuis).

Inloggen

AccountView online

AccountView online van VISMA is een boekhoudprogramma. Het gebruiksvriendelijke en complete standaardsoftware voor het mkb. Met dit boekhoudprogramma kun je efficiënt werken en het geeft altijd actuele cijfers weer. 

Inloggen

Visma eAccounting

Wil je altijd toegang tot je administratie? Of onderweg even een factuur versturen? Dan kan, wanneer je boekhoudt in de cloud met Visma eAccounting. Doordat je administratie in de cloud is opgeslagen, heb je altijd overal toegang, met je smartphone, tablet, pc en Mac. Jij en Alfa werken in dezelfde eAccounting-administratie. Alfa kan de gegevens uitwisselen met de kantoorversie van AccountView voor optimale aansluiting op het Alfa-werkproces. 

Inloggen

Wij delen veilig

Bij Alfa vinden we het belangrijk dat je bestanden veilig met ons kunt delen. Daarom bieden wij onze klanten en relaties een eigen ‘uploaddienst’ aan. Simpel, veilig en effectief. In de praktijk zien wij ook vaak dat onze klanten en relaties gebruik maken van opslagdiensten zoals Dropbox en/of gebruik maken van uploaddiensten zoals WeTransfer. Alfa raadt deze mogelijkheden af, omdat hier je privacy in het geding kan komen. Wij kunnen je geen garantie geven dat deze bestanden onverhoopt voor anderen doeleinden worden gebruikt. Daarom biedt Alfa je een eigen uploaddienst, zodat je veilig met ons bestanden kunt delen.

Wil je bestanden delen met Alfa, klik dan hier.

Gebruik Wij delen veilig