Banner

Online diensten

Bij Alfa kunt u gebruik maken van een verschillende online diensten. Neem contact met een Alfa-kantoor dichtbij u in de buurt, wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

​iMUIS Online

Wilt u een pakket met veel functionaliteiten, betaalbaar en bent u gewend om veel zelf in te boeken? Kies dan voor iMUIS Online. U kunt zich hier rechtstreeks aanmelden voor iMUIS Online.

Wij delen veilig

Bij Alfa vinden we het belangrijk dat u bestanden veilig met ons kunt delen. Daarom bieden wij onze klanten en relaties een eigen ‘uploaddienst’ aan. Simpel, veilig en effectief. In de praktijk zien wij ook vaak dat onze klanten en relaties gebruik maken van opslagdiensten zoals Dropbox en/of gebruik maken van uploaddiensten zoals WeTransfer. Alfa raadt deze mogelijkheden af, omdat hier uw privacy in het geding kan komen. Wij kunnen u geen garantie geven dat deze bestanden onverhoopt voor anderen doeleinden worden gebruikt. Daarom biedt Alfa u een eigen uploaddienst, zodat u veilig met ons bestanden kunt delen.

Wil je bestanden delen met Alfa, klik dan hier.

AccountView

Wilt u intensief samenwerken met uw accountant? Kies dan voor online boekhouden met AccountView. Wanneer u alleen zelf bank- en kasboek wilt coderen, is AccountView-Go voor u geschikt. Wilt u meer mogelijkheden dan kan dat via AccountView-Online.

Alfa Management Paneel

Wilt u 24/7 inzicht in uw financiële gegevens? Meer houvast over uw financiële toekomst? En altijd uw managementinformatie bij de hand hebben? Met het Alfa Management Paneel (AMP) kunt u uw bedrijfsvoering optimaliseren. Voor elk type bedrijf in het midden- en kleinbedrijf  voorziet het Alfa Management Paneel in uw behoefte aan meer inzicht; 24/7, veilig en in de cloud. Zo bent u nog dichterbij uw cijfers.

Alfa Salaris en Personeel

Met ons loonpakket Alfa Salaris en Personeel (ASP) heeft u 24 uur per dag online toegang tot uw loonproductie en de loonaangifte. ASP biedt ook managementinformatie om grip te houden op uw organisatie. De modulaire opzet stelt u in staat het pakket optimaal af te stemmen op uw specifieke behoeften. Met ASP kunt u bijvoorbeeld verlof en verzuim goed registreren en beoordelings- en functioneringsgesprekken bijhouden. Het verstrekken van papieren loonspecificaties behoort tot het verleden: de ASP-module Employee Self Service geeft uw medewerkers online toegang tot hun eigen salarisgegevens. Dat scheelt u veel administratieve rompslomp.

Voor meer informatie over een van bovenstaande pakketten of andere online diensten, kunt u contact opnemen met een Alfa-kantoor bij u in de buurt.