Banner

Online diensten

Bij Alfa kun je gebruik maken van verschillende online diensten. Neem contact met een Alfa-kantoor dichtbij jou in de buurt, wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

​iMUIS Online

Wil je een pakket met veel functionaliteiten, dat betaalbaar is en ben je gewend om veel zelf in te boeken? Kies dan voor iMUIS Online. Je kunt je hier rechtstreeks aanmelden voor iMUIS Online.

Wij delen veilig

Bij Alfa vinden we het belangrijk dat je bestanden veilig met ons kunt delen. Daarom bieden wij onze klanten en relaties een eigen ‘uploaddienst’ aan. Simpel, veilig en effectief. In de praktijk zien wij ook vaak dat onze klanten en relaties gebruik maken van opslagdiensten zoals Dropbox en/of gebruik maken van uploaddiensten zoals WeTransfer. Alfa raadt deze mogelijkheden af, omdat hier uw privacy in het geding kan komen. Wij kunnen je geen garantie geven dat deze bestanden onverhoopt voor anderen doeleinden worden gebruikt. Daarom biedt Alfa je een eigen uploaddienst, zodat je veilig met ons bestanden kunt delen.

Wil je bestanden delen met Alfa, klik dan hier.

AccountView

Alfa gebruikt AccountView voor een efficiënte verwerking van administraties. Wil je intensief en efficiënt samenwerken met Alfa? Kies dan voor eAccounting: internet-boekhouden van Visma met uitgebreide mogelijkheden. Jij en Alfa werken in dezelfde eAccounting-administratie. Alfa kan de gegevens uitwisselen met de kantoorversie van AccountView voor optimale aansluiting op het Alfa-werkproces.

Alfa Management Paneel

Wil je 24/7 inzicht in je financiële gegevens? Meer houvast over je financiële toekomst? En altijd jouw managementinformatie bij de hand hebben? Met het Alfa Management Paneel (AMP) kun je jouw bedrijfsvoering optimaliseren. Voor elk type bedrijf in het midden- en kleinbedrijf  voorziet het Alfa Management Paneel in jouw behoefte aan meer inzicht; 24/7, veilig en in de cloud. Zo ben je nog dichterbij jouw cijfers.

Alfa Salaris en Personeel

Met ons loonpakket Alfa Salaris en Personeel (ASP) heb je 24 uur per dag online toegang tot je loonproductie en de loonaangifte. ASP biedt ook managementinformatie om grip te houden op jouw organisatie. De modulaire opzet stelt je in staat het pakket optimaal af te stemmen op jouw specifieke behoeften. Met ASP kun je bijvoorbeeld verlof en verzuim goed registreren en beoordelings- en functioneringsgesprekken bijhouden. Het verstrekken van papieren loonspecificaties behoort tot het verleden: de ASP-module Employee Self Service geeft jouw medewerkers online toegang tot hun eigen salarisgegevens. Dat scheelt je veel administratieve rompslomp.

Voor meer informatie over een van bovenstaande pakketten of andere online diensten, kun je contact opnemen met een Alfa-kantoor bij u in de buurt.