Banner

Online diensten

Bij Alfa kunt u gebruik maken van een verschillende online diensten. Neem contact met een Alfa-kantoor dichtbij u in de buurt, wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

​iMUIS Online

Wilt u een pakket met veel functionaliteiten, betaalbaar en bent u gewend om veel zelf in te boeken? Kies dan voor iMUIS Online. U kunt zich hier rechtstreeks aanmelden voor iMUIS Online.

AccountView

Wilt u intensief samenwerken met uw accountant? Kies dan voor online boekhouden met AccountView. Wanneer u alleen zelf bank- en kasboek wilt coderen, is AccountView-Go voor u geschikt. Wilt u meer mogelijkheden dan kan dat via AccountView-Online.
 

Alfa Management Paneel

Wilt u 24/7 inzicht in uw financiële gegevens? Meer houvast over uw financiële toekomst? En altijd uw managementinformatie bij de hand hebben? Met het Alfa Management Paneel (AMP) kunt u uw bedrijfsvoering optimaliseren. Voor elk type bedrijf in het midden- en kleinbedrijf  voorziet het Alfa Management Paneel in uw behoefte aan meer inzicht; 24/7, veilig en in de cloud. Zo bent u nog dichterbij uw cijfers.

Alfa Salaris en Personeel

Met ons loonpakket Alfa Salaris en Personeel (ASP) heeft u 24 uur per dag online toegang tot uw loonproductie en de loonaangifte. ASP biedt ook managementinformatie om grip te houden op uw organisatie. De modulaire opzet stelt u in staat het pakket optimaal af te stemmen op uw specifieke behoeften. Met ASP kunt u bijvoorbeeld verlof en verzuim goed registreren en beoordelings- en functioneringsgesprekken bijhouden. Het verstrekken van papieren loonspecificaties behoort tot het verleden: de ASP-module Employee Self Service geeft uw medewerkers online toegang tot hun eigen salarisgegevens. Dat scheelt u veel administratieve rompslomp.

Voor meer informatie over een van bovenstaande pakketten of andere online diensten, kunt u contact opnemen met een Alfa-kantoor bij u in de buurt.