Wij geloven in lokaal ondernemerschap

Wij van Alfa geloven in de kracht van het lokale ondernemerschap. De motor van de Nederlandse economie wordt daar draaiende gehouden. Door een samenspel van gedreven ondernemers en het netwerk van betrokken families, enthousiaste medewerkers en veel toeleverende bedrijven.

Tegelijk zet de druk van regels, crises en snel opvolgende innovaties het leven van ondernemers en het voortbestaan van ondernemingen vaak onder druk. Hoe blijf je dan scherp? Hoe maak je dan de juiste keuzes? 

Alfa is een netwerk van lokaal betrokken kantoren met actief meedenkende specialisten die je herkent aan hun ondernemende instelling. Intrinsiek gedreven om een ondernemer en zijn onderneming in staat te stellen gas te geven én bij te sturen. Vanuit een duurzame visie, dus altijd toekomstgericht.

Ondernemen met Alfa is groot worden in wat écht telt.

Alle diensten onder één dak

Zo adviseren we je over financiële, fiscale, juridische of bedrijfskundige vraagstukken en verantwoording, zowel zakelijk als privé.

Overal dichtbij

Dus waar je ook bent in Leudal, Weert, Roermond of Venlo: wij zijn overal dichtbij.  Je hebt altijd een vast aanspreekpunt en met 34 vestigingen door het hele land zit er altijd een kantoor bij jou in de buurt. Met brede, financiële, fiscale én specialistische kennis. Dichtbij de mens, achter de ondernemer kommen de cijfers tot leven en krijgen ze pas echt betekenis. Dat maakt ons vak de moeite waard. 

Kennis van toekomstbestendig ondernemen

De overgang naar een duurzame, circulaire economie is momenteel een van de grooste uitdagingen van deze tijd. Binnen onze organisatie streven wij voortdurend naar een evenwicht tussen People, Planet, Profit en Pleasure. We helpen je dan ook graag bij vraagstukken als het verminderen van CO2 uitstoot, het bevorderen van duurzame mobiliteit en het begrijpen van de impact van verduurzaming op jouw bedrijfsresultaten. 

Adres

Leveroyseweg 3
6093 NE Heythuysen
Tel 088 2532150
heythuysen@alfa.nl

Vind ons op Google maps

Wij zijn actief op LinkedIn. Ben je benieuwd? Volg ons hier 

Actueel