Alfa Accountants in Aalsmeer

Welkom bij Alfa in Aalsmeer. Wij voelen ons sterk betrokken bij het lokale midden- en kleinbedrijf en weten als geen ander wat er speelt in de wereld van onze klanten. We willen het van dichtbij meemaken. Vanuit een landelijk actieve organisatie met meer dan 1.000 specialisten in accountancy en bedrijfsadvisering, maar met een kantoor bij u om de hoek.

In verband met Corona: Wij zijn open en werken gewoon door. Wij werken zo veel mogelijk thuis en hebben de voorkeur voor telefonisch contact of videobellen. Bij bezoek aan kantoor, graag van tevoren bellen.

Onze visie

We willen de resultaten van agro en mkb-ondernemers optimaliseren en lange termijn waarde creëren. Dat doen we door brede financiële kennis lokaal aan te bieden en te verbinden met specialistische branchekennis.

Overal dichtbij

Dus waar u ook bent, wij zijn overal dichtbij. Zodat we er al zijn, nog voordat u ons nodig heeft. Dichtbij de mens, achter de ondernemer komen de cijfers tot leven en krijgen ze pas echt betekenis. Dat maakt ons vak de moeite waard.

Adres

Witteweg 3
1431 GZ Aalsmeer
TEL 088 2531100
aalsmeer@alfa.nl

Actueel