Alfa Accountants en Adviseurs in Leeuwarden

Welkom bij Alfa Accountants en Adviseurs in Leeuwarden. Wij voelen ons sterk betrokken bij het lokale midden- en kleinbedrijf en weten als geen ander wat er speelt in de wereld van onze klanten. We willen het van dichtbij meemaken. Vanuit een landelijk actieve organisatie met meer dan 1.000 specialisten in accountancy en bedrijfsadvisering, maar met een kantoor bij jou om de hoek.

Méér dan een accountantskantoor

Alfa is meer dan alleen een accountantskantoor in Leeuwarden. Heb je een fiscaal adviseur nodig? Zoek je juridisch advies of wil je meer weten over salaris en personeel? Of wil je de beste adviseur op het gebied van subsidies, bedrijfskunde en fusies en overnames? Maar uiteraard ben je voor je administratie of jaarrekening ook aan het juiste adres.

Welke vraag je ook hebt, je kunt bij Alfa altijd rekenen op persoonlijk advies op maat. Je eigen klantbeheerder is je vaste aanspreekpunt. Hij of zij kan weer een beroep doen op een van de specialisten binnen onze organisatie.

Onze visie

We willen de resultaten van agro en mkb-ondernemers optimaliseren en op de lange termijn waarde creëren. Dat doen we door brede financiële kennis lokaal aan te bieden en te verbinden met specialistische branchekennis.

Overal dichtbij

Dus waar je ook bent, in Leeuwarden, Franeker, Drachten of Dokkum: wij zijn overal dichtbij. Zodat we er al zijn, nog voordat je een accountantskantoor of adviseur nodig hebt. Met brede financiële kennis én specialistische kennis. Dichtbij de mens, achter de ondernemer komen de cijfers tot leven en krijgen ze pas echt betekenis. Dat maakt ons vak de moeite waard.

Adres

Alfa Accountants en Adviseurs
Lynbaan 25
8941 BR Leeuwarden
Tel: 088 2532300
E-mailadres: leeuwarden@alfa.nl

Facebookpagina Alfa Accountants en Adviseurs Leeuwarden 
LinkedIn pagina Alfa Accountants en Adviseurs Leeuwarden

Bezoek ook de vestigingspagina van het accountantskantoor in Buitenpost.

Bezoek ook de vestigingspagina van het accountantskantoor in Sneek.

Google Maps Alfa Accountants en Adviseurs Leeuwarden 

Actueel