Alfa IJsselstein; altijd en overal dicht bij jou

Welkom bij Alfa, als landelijke accountants- en adviesorganisatie, opererend vanuit IJsselstein, doen wij niets liever dan jou bijstaan in de oplossing en ontzorging van je administratieve, bedrijfseconomische en fiscale/juridische vraagstukken en in je wettelijke verplichtingen. Dit werk is ons op het lijf geschreven en we genieten ervan als jij geholpen bent. Of je nu mkb ondernemer bent of je runt een agrarisch bedrijf of je bent zzp-er of particulier we nemen graag zaken voor je uit handen opdat jij je kan richten op je business. Daar waar nodig werken wij samen in ons brede landelijke Alfa netwerk van specialisten op terreinen als fusies en overnames, subsidies, agrarische bedrijfskunde en HR.


Liefde voor ons vak en persoonlijke aandacht voor jou is wat ons dagelijks plezier geeft. Met onze geschiedenis van meer dan 75 jaar en onze oorsprong in de agrarische wereld zijn we pragmatisch in ons handelen en no nonsens. We zijn allemaal professionals; inmiddels landelijk een club van meer dan 1.000 collega’s. Up to date kennis en vernieuwend denken is wat we belangrijk vinden. Hoe mooi is het als dat samenkomt in de oplossing van jouw vraagstuk. Daar doen we het voor. Graag willen we jou leren kennen en kijken of we samen mooie stappen kunnen zetten in ontwikkeling van jouw plannen.

Duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid zijn thema’s die Alfa na aan het hart liggen. Daarom is Alfa trots op haar B-corp certificering en haar partnership met de Social Impact Factory in Utrecht. Door continu aandacht te besteden aan duurzaamheid, diversiteit en maatschappelijke vraagstukken, dit laatste bijvoorbeeld ook via de recent opgerichte Alfa Foundation, wil Alfa deze thema’s steeds verder uitbouwen. 

Adres

Alfa Accountants en Adviseurs IJsselstein
Boerhaaveweg 17
3401 MN IJsselstein
TEL 088 2532900
ijsselstein@alfa.nl

LinkedIn pagina Alfa IJsselstein

Actueel