Ondernermersverhalen

Zonder onze klanten is er geen Alfa Accountants & Adviseurs. Met juridisch, fiscaal en bedrijfskundig advies helpen wij hen bij het ontwikkelen van hun ondernemingen. Ongeacht de grootte of branche. Cluster heerhugowaard, Purmerend licht periodiek een onderneming uit, waarin wij een kijkje achter de schermen krijgen. Ontdek hier de unieke verhalen van deze ondernemingen.

Dennis Bark: 'Het zijn zesdaagse werkweken.'

Tweeëntwintig was hij toen hij voor zichzelf begon. Met een opleiding hydrauliek op zak kon Dennis Bark aan de slag voor het onderhoud van een sorteermachine bij een grote afvalverwerker. Een paar opleidingen verder mag hij zich loodgieter noemen. En ondertussen weet hij met zijn eigen bedrijf Deba Constructie het werk bijna niet meer af te krijgen. 

Lees hier het verhaal van Deba Constructie

 

Jan Dijkshoorn: 'Ach, in elk vak is wel wat..'

Met negen kinderen leek een bedrijfsopvolger wel verzekerd voor Jan en Anja Dijkshoorn. Maar pas bij de negende, zoon Rob, kwam die zekerheid. Inmiddels staat alles in de steigers voor de volgende generatie op het melkveebedrijf in Wieringerwaard. Vader Jan is de laatste om te twijfelen aan de toekomst in het boerenbestaan.

Lees hier het verhaal van Jan en Rob Dijkshoorn

Mike Glas: “Ik ben directeur, maar ik loop net zo makkelijk met een bezem door de loods.”

Kratten vol met fris oranje worteltjes vullen de loods. Over een paar dagen liggen die worteltjes in veel supermarkten in Noord-Holland. Alleen nog even inpakken en van een etiketje voorzien. Het is dagelijks werk voor Glas Groenten, het handelsbedrijf van vader Henk en zoon Mike Glas. “Ik ben directeur, maar ik loop net zo makkelijk met een bezem door de loods.”

Lees hier het verhaal van Glas Groenten