Actualiteiten Heerhugowaard

Weergave: Items Tijdlijn

Winkel draait flink door voor EversPartners Retail & Leisure

Winkel draait flink door voor EversPartners Retail & Leisure

29 november 2018 | Elisabeth Woortman

Van een beetje hectiek schrikt Justus Slaakweg niet. Maar de afgelopen maanden waren wel heel erg drukke tijden. Met twee partners, Hugo Jurcka en Karel de Graaff gaan zij in Heemstede als zelfstandig bedrijf verder en zijn zij geen onderdeel meer van het bureau in Velsen Noord, waar EversPartners Raadgevend Ingenieursbureau is gevestigd. Doelstelling: de specialisatie versterken in het Retail segment, waarin het kantoor nu al een sterke positie heeft in design en engineering. Zo worden er 50 Albert Heijn winkels per jaar ontworpen.

Jij en je BV, werk aan de winkel?!

Jij en je BV, werk aan de winkel?!

29 november 2018 | Zwanet de Graaf

Heb of overweeg je een BV, lees dan zeker verder!

maandag 19 november Alfa Heerhugowaard dicht

maandag 19 november Alfa Heerhugowaard dicht

19 november 2018 | Elisabeth Woortman

Op maandag 19 november vindt voor alle medewerkers van Alfa Heerhugowaard de Alfa Leerdag plaats. Dit betekent dat ons kantoor deze dag gesloten is. Heb je een vraag die niet kan wachten, neem dan contact op met Sophie Thorburn via 088-2532132.

Ondernemer van de maand - Maalman

Ondernemer van de maand - Maalman

30 oktober 2018 | Maurice van Schagen

Het is spitsuur aan de Oudendijk 10 in Heemskerk, op het bedrijf van Jasper en Frans Maalman. “We gaan richting de piekperiode voor Allerheiligen, 1 november”, verklaart Jasper. Door het onverwachte staartje aan de zomer trekt de natuur zich echter niets aan van de teeltplanning. “De aantallen van vorige week had de handel het liefst deze week gehad.”

kracht van de Boerin!

kracht van de Boerin!

19 oktober 2018 | Elisabeth Woortman

Boerinnen zijn onmisbaar! Ze zijn ondernemer, coach, adviseur en gezinsmanager tegelijk.

Veebeoordeling 2018

Veebeoordeling 2018

31 juli 2018 | Dirk Wijnker

Op de vrijdag in de Beemster feestweek wordt al jaren de provinciale wedstrijd veebeoordelen gehouden. Ook dit jaar deed ons V-team mee. Van de 18 deelnemende teams scoorden de beste drie erg goed waardoor ons team de finaleronde niet bereikte.

Ondernemer van de maand juli - Luctor et emergo

Ondernemer van de maand juli - Luctor et emergo

17 juli 2018 | Maurice van Schagen

De eerste bezoekers zitten al aan de koffie in strandpaviljoen Luctor et Emergo. Van echt strandweer is geen sprake. “Maar als je wilt kun je 24 uur per dag open zijn. Er zijn áltijd mensen op het strand”, zegt Tanja Bredewout, met zoon Kevin eigenaar van het paviljoen op het strand van Camperduin dat sinds twee jaar een jaarrondbedrijf is.

Stage periode

28 mei 2018 | Zwanet de Graaf

In februari 2018 ben ik, Sohaila Aouladsaid, als stagiaire begonnen bij Alfa Accountants en Adviseurs. Vol spanning zou ik beginnen aan een nieuwe uitdaging. Voorafgaand mijn stageperiode kreeg ik een rondleiding op kantoor. Op de verschillende afdelingen hield ik een kort praatje met verschillende collega’s. Zodoende kwam ik er al gauw achter dat mijn collega’s erg vriendelijk zijn en dat deed de spanning verdwijnen.

Seizoensarbeider en payrolling

Seizoensarbeider en payrolling

23 april 2018 | Maarten Dekker

Maakt u gebruik van seizoensarbeiders? En weet u niet hoe u dit voor uzelf en de arbeider het beste kunt regelen? Dan is deze lezing voor u!