Ik ben personeelsadviseur voor het cluster Naaldwijk waar we met ons team voor ruim 800 relaties van de kantoren Naaldwijk en Bleiswijk de salaris- en personeelsadministratie voeren. Ik ben een allround personeelsadviseur en zoek altijd naar oplossingen en toepassingen om onze ondernemers en werkgevers te ontzorgen op het brede vlak van personeelszaken. Ik ben altijd geïnteresseerd achter het waarom van een vraag, en zal van daaruit ook mijn relaties adviseren. Mijn motto is: “Wie wil ziet mogelijkheden, wie niet wil ziet redenen.” Neem dan ook gerust contact met mij op voor het maken van een afspraak.


Recente artikelen van Edwin

Aanvraag periode NOW 3.1  heropend tot en met 27 december 2020

Aanvraag periode NOW 3.1 heropend tot en met 27 december 2020

17 december 2020

De NOW regeling wordt ook niet afgebouwd ten opzichte van het vierde kwartaal. De vergoedingspercentages blijven gelijk aan het vierde kwartaal, net als de omzetdrempels.

NOW aangepast voor 2021

NOW aangepast voor 2021

11 december 2020

In het eerste kwartaal van 2021 wordt de NOW niet afgebouwd ten opzichte van het vierde kwartaal van 2020. Vergoedingspercentages en omzetdrempels blijven gelijk.

Gratis loopbaanbegeleiding houdt medewerkers flexibel

Gratis loopbaanbegeleiding houdt medewerkers flexibel

16 januari 2017

In de economie van tegenwoordig zijn banen niet meer voor het leven gegarandeerd. Ook niet in een sector als de glastuinbouw. Door schaalvergroting en robotisering veranderen bedrijven snel. Medewerkers worden daardoor gedwongen om zich flexibeler op te stellen. Ondernemers die hun medewerkers willen voorbereiden op de toekomst kunnen gebruikmaken van loopbaanvouchers.