Banner

Podcast:dichtbij salaris en personeel

25 november 2021 | Door:  Edwin Timmermans

Heb je personeel in dienst? Luister dan naar de zevende aflevering van de Alfa Overal dichtbij podcast. Edwin Timmermans, senior personeelsadviseurs bij Alfa in Naaldwijk/Bleiswijk en Annemiek Pelle praten over de salaris- en personeelsadministratie, de huidige arbeidsmarkt, het leeftijdsbewust personeelsbeleid en de Wet Arbeidsmarkt in Balans. Wees zuinig op je personeel, heb aandacht voor elkaar en kijk naar de kansen en mogelijkheden binnen je bedrijf. Een podcast met praktische tips, nu online!

Alfa Salaris en Personeel is een onderdeel van Alfa Accountants en Adviseurs. De medewerkers werken nauw samen met de collega’s van Alfa Accountants en Adviseurs. Mede door deze dienstverlening kunnen we een totaalpakket aan onze klanten aanbieden!

Luister hier de podcast:

Luister hier eerder verschenen podcasts van Alfa.

Met Salaris en Personeel klaar voor 2022

Alfa Salaris en Personeel organiseert elk jaar informatiebijeenkomsten over het onderwerp ‘Klaar voor 2022’. In verband met de aangescherpte coronamaatregelen, zijn deze bijeenkomsten geannuleerd. Wel zijn naast de podcast, video’s opgenomen over verschillende onderwerpen. Denk aan een update van de wet- en regelgeving die vanaf 1 januari 2022 wijzigt, de krappe arbeidsmarkt, het binden en boeien van personeel enzovoorts. Kijk hier voor meer info.

Meer informatie over Alfa Salaris en Personeel

Wil je meer weten over salaris en personeel? Kijk dan op www.alfa.nl/snp. Ook kun je rechtstreeks contact opnemen met Edwin Timmermans, via telefoon 088 2532518 of e-mail etimmermans@alfa.nl.

Edwin Timmermans

Edwin Timmermans

Senior Personeelsadviseur

088 2532518 | etimmermans@alfa.nl


Meer over Edwin