Ondernemer in beeld

Ondernemers 2023

Aad Kuijf van Verhuurbedrijf A. Kuijf & Zn B.V.
Pagode- en partytenten, binnen- en buitenpodia, banken- en staantribunes. Groot, klein, eenvoudig en luxe. Al meer dan 90 jaar is Verhuurbedrijf A. Kuijf & Zn. een bekend gezicht op sport-, cultuur- en bedrijfsevenementen. Het familiebedrijf aan de Noordenseweg in Nieuwkoop is innovatief, toonaangevend en uniek. "Geen ander bedrijf verhuurt namelijk zowel tenten, podia als tribunes", begint Aad Kuijf, een hardwerkende ondernemer die op zijn inmiddels 64e nog steeds liever te druk is dan niets doet. :-)

Lees verder: 

Texas Termaaten van restaurant & cocktailbar Larette - februari 
Samen met jeugdvrienden Laurence Prins en Rex Enderman is Texas Termaaten trotse eigenaar van restaurant Larette (naam gevormd door eerste twee letters van hun namen). Zoek je op beoordelingen van het restaurant aan de Veelaan 15, dan komt een van de hotspots van Amsterdam er met vijf sterren bijzonder goed uit: 'geweldig, relaxed, top gegeten, heerlijke cocktails, enthousiast personeel en leuke ambiance'. Terechte pluimen, want de zaak van de 29-jarige ondernemer ziet er aantrekkelijk en professioneel uit, na een wat mindere start door corona, die zijn impact heeft gehad.

Lees verder: Ondernemer in Beeld: Texas Termaaten van restaurant & cocktailbar Larette - Alfa Aalsmeer - Alfa Accountants en Adviseurs

2022