Met inmiddels bijna 30 jaar ervaring op zak adviseer ik mijn klanten over een breed scala aan sociale verzekeringsaspecten zoals het loonkostenvoordeel, het lage-inkomensvoordeel, toe te passen premiekortingen of bijvoorbeeld de subsidieregeling praktijkleren. Ondernemers kunnen op dit gebied met al hun vragen bij mij terecht. Andere personele vragen? Dan verwijs ik u waar nodig graag door naar een van mijn collega's.

Daarnaast ben ik PSO-adviseur. De Prestatieladder Sociaal Ondernemen (PSO) is een landelijk meetinstrument en keurmerk van TNO en maakt de mate van sociaal ondernemen objectief zichtbaar. Ik adviseer klanten uit verschillende branches zoals bouw, zorg en gemeentes over het gunningsvoordeel dat met de PSO behaald kan worden.

Ik ben geboren in Harlingen en woon sinds 1990 in Alkmaar, ben getrouwd en heb twee volwassen kinderen. 1 januari 2018 ben ik bij Alfa gestart als personeelsadviseur en werk onder andere op de kantoren Aalsmeer en Heerhugowaard. Ik heb bewust de overstap naar Alfa gemaakt. Alfa staat klaar voor haar medemens en denkt mee in werk- en privébalans voor haar medewerkers. De sfeer is uitstekend, wat natuurlijk vooral te danken is aan de collega's met wie ik samenwerk en met wie je toch dagelijks door een deur moet. Elke dag is anders. Deze afwisseling en de plezierige collega's maakt mijn dag lekkerder.


Recente artikelen van René

Ga met Alfa omhoog op de Prestatieladder Socialer Ondernemen

Ga met Alfa omhoog op de Prestatieladder Socialer Ondernemen

5 juni 2018

Ondernemend Nederland heeft als taak iedereen in ons land aan werk te helpen. Veel bedrijven nemen die taak - gelukkig - serieus. Maar wanneer ben je nou die sociale onderneming? Hoe maak je het zichtbaar? Op die vragen geeft de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) antwoord. En anders krijg je dat antwoord van René Hoogeveen, de gespecialiseerde PSO-adviseur van Alfa.