Fou-Khan Tsang

Fou-Khan Tsang

Voorzitter Raad van Bestuur

Ik ben voorzitter van de Raad van Bestuur bij Alfa en verantwoordelijk voor de portefeuilles accountancy vaktechniek (kwaliteitsbepaler), ICT, marketing en communicatie, innovatie en duurzaamheid. Ik zet mij graag in om de rol van de accountant in de duurzame economie te bevorderen. Daarom ben ik sinds 2019 aanjager van de Groene Brigade van de NBA.

Ik probeer in de accountancy zichtbaar te zijn door middel van mijn voorzitterschap van het VLB, mijn betrokkenheid bij het SRA en de NBA en door de columns die ik schrijf voor Accountancy Vanmorgen. Ook op social media kom je mij met regelmaat tegen. Ik kijk graag over de grenzen van het beroep heen en ga de discussie niet uit de weg.

Voor Alfa was ik werkzaam als accountant en adviseur en werkzaam in de ICT-industrie. Ik ben getrouwd en heb drie kinderen.


Recente artikelen van Fou-Khan

Alfa bestaat 75 jaar!

Alfa bestaat 75 jaar!

2 januari 2017

Voor Alfa is 2017 een jubileumjaar; wij bestaan dan precies 75 jaar. Wij kijken dit jaar vooral naar kansen die er voor u liggen, om u zo nog beter te kunnen bedienen. 75 jaar is een bijzondere mijlpaal waar wij als organisatie feestelijk bij stil willen staan samen met onze klanten en relaties.