Fou-Khan Tsang

Fou-Khan Tsang

Voorzitter Raad van Bestuur

Ik ben voorzitter van de Raad van Bestuur bij Alfa en verantwoordelijk voor de portefeuilles accountancy vaktechniek (kwaliteitsbepaler), ICT, secretariaat, marketing en communicatie, innovatie en duurzaamheid. Ik zet mij graag in om de rol van de accountant in de duurzame economie te bevorderen. Daarom ben ik sinds 2019 aanjager van de Groene Brigade van de NBA.

Ik probeer in de accountancy zichtbaar te zijn door middel van mijn voorzitterschap van het VLB, mijn betrokkenheid bij het SRA en de NBA en door de columns die ik schrijf voor Accountancy Vanmorgen. Ook op social media kom je mij met regelmaat tegen. Ik kijk graag over de grenzen van het beroep heen en ga de discussie niet uit de weg.

Voor Alfa was ik werkzaam als accountant en adviseur en werkzaam in de ICT-industrie. Ik ben getrouwd en heb drie kinderen.


Recente artikelen van Fou-Khan

Partnerschap Social Impact Factory en Alfa Accountants en Adviseurs

Partnerschap Social Impact Factory en Alfa Accountants en Adviseurs

12 oktober 2017

Op dinsdag 10 oktober jl. hebben Social Impact Factory en Alfa Accountants en Adviseurs een samenwerkingsovereenkomst getekend. De Social Impact Factory (SIF) in hartje Utrecht is een hotspot voor bedrijven die overtuigd kiezen voor sociaal ondernemerschap. Door het ondertekenen van deze overeenkomst stimuleert Alfa Accountants en Adviseurs sociaal ondernemerschap in Utrecht en is de accountantsorganisatie ook officieel innovatiepartner van SIF Utrecht.

Sandra Addink en Peter Ruys benoemd tot nieuwe leden Raad van Commissarissen Alfa

Sandra Addink en Peter Ruys benoemd tot nieuwe leden Raad van Commissarissen Alfa

27 februari 2017

Alfa heeft per 1 januari 2017 Mevrouw ing. J.W. Addink-Berendsen AA (Sandra) en de heer mr. P.H. Ruys (Peter) benoemd tot leden van de Raad van Commissarissen. Per diezelfde datum is de heer J. Meerman (Jan) afgetreden.

Hans de Bie nieuwe marktmanager Food & Agri bij Alfa Accountants en Adviseurs

Hans de Bie nieuwe marktmanager Food & Agri bij Alfa Accountants en Adviseurs

12 september 2016

Wageningen 12 september 2016: Sinds 1 september werkt Hans de Bie als marktmanager Food & Agri bij Alfa Accountants en Adviseurs. Zijn benoeming past in de visie van Alfa om de adviesfunctie voor de agrarische sector verder te versterken. Het is ook het terrein waarop Hans de Bie veel ervaring heeft opgedaan. Hij is al 25 jaar werkzaam in het agrarische domein waarvan de laatste achttien jaar bij de Rabobank, onder meer als manager Food & Agri bij Rabobank West Betuwe.