Alfa internationaal

De klanten van Alfa bewegen zich steeds meer over de grens. Daarom is Alfa lid geworden van DFK International. ​Dit is één van de tien grootste netwerken van onafhankelijke accountantskantoren ter wereld.

Alfa heeft bij DFK de status van ‘National Member’. Die status wordt gegeven aan leden die gelden als de exclusieve vertegenwoordiger van DFK International in hun land. Dat betekent dat geen ander kantoor in Nederland aanspraak kan maken op het lidmaatschap van DFK International.

Samenwerking met DFK International

Onder de vlag van DFK werken meer dan 220 accountantskantoren nauw samen bij internationale aangelegenheden, samen goed voor meer dan 430 vestigingen. Voorafgaand aan de toetreding heeft Alfa een audit ondergaan. Daarbij concludeerde DFK International dat Alfa goed paste in het profiel van het samenwerkingsverband.

Professionalisering

Door het DFK lidmaatschap is Alfa nog beter in staat in te spelen op internationale vragen van klanten. Dat kan van alles zijn: een bedrijf dat van plan is een vestiging elders te starten, een ondernemer die deels in Nederland en deels in het buitenland werkt, of het vraagstuk van de salary split bij werknemers die in meerdere landen werken.”

Vergelijkbare kantoren

De opdrachtgevers waarvoor Alfa werkt, kiezen bewust voor een onafhankelijk kantoor als Alfa, niet voor een van de grotere organisaties die wel internationale vestigingen hebben. DFK International is een keten van vergelijkbare kantoren. Het zijn kantoren met dezelfde kwaliteitsstandaard en hetzelfde type klanten.