Raad van Bestuur

Je bedrijf, branche en uitdagingen, we willen het van dichtbij meemaken. Vanuit een landelijk actieve organisatie, maar met een kantoor om de hoek. Met brede financiële kennis én specialistische branchekennis. Thuis in jouw omgeving, dichtbij je werkgebied en dicht bij jou. Daar zijn we op ons best. Dus waar je ook bent, wij zijn overal dichtbij.

​Wie zijn wij?

V.l.n.r.: Fou-Khan Tsang, Marco Vermin, Koert van der Bij.

​Fou-Khan Tsang, voorzitter Raad van Bestuur

"Ik ben verantwoordelijk voor de portefeuilles accountancy, marketing en ICT. Naast mijn dagelijkse werk ben ik ook bestuurslid en voorzitter van de ICT-commissie van het SRA, voorzitter van de VLB en redactielid van het magazine Accountancynieuws.  Ik heb verschillende functies gehad in de accountancy en management consultancy. Voor mijn komst naar Alfa was ik directeur Accountancy bij Exact Software."

Meer weten? Bekijk mijn blog
Direct contact? Bel 088 2531000 of stuur Fou-Khan Tsang een bericht

Marco Vermin, lid Raad van Bestuur

"Ik heb een groot aantal jaren bij de Belastingdienst gewerkt, onder andere als klantcoördinator en heffingsspecialist voor de Belastingdienst Grote Ondernemingen. Vanaf 1999 ben ik algemeen directeur geweest van christelijke vrijwilligersorganisatie ‘Stichting Gave'. Bij Alfa ben ik verantwoordelijk voor de fiscale praktijk, juridische zaken en HRM."

Direct contact? Bel 088 2531000 of stuur Marco Vermin een bericht.

Koert van der Bij, lid Raad van Bestuur

"Ik ben al sinds 1980 in dienst bij Alfa, waarvan 30 jaar op kantoor Naaldwijk waar ik jarenlang in de directie heb gezeten. En sinds 2011 ben ik lid van de Raad van Bestuur op het hoofdkantoor in Wageningen. Ik ben verantwoordelijk voor Finance & Control en de bedrijfskundige advisering.  Hiervoor heb ik met veel plezier de tuinbouwpraktijk binnen Alfa uitgebouwd. En was ik onder andere voorzitter van 'De TAAK' en lid van de Raad van Commissarissen van Rabobank Westland." Ook nu adviseer ik nog een aantal (familie)bedrijven zodat ik een goede binding hou met de praktijk."

Direct contact? Bel 088 2531000 of stuur Koert van der Bij een bericht.

Onze kernwaarden

Alfa Accountants en Adviseurs is een adviesorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf en de agrarische sector op het terrein van accountancy, fiscaal-juridische en bedrijfskundige advisering. Alfa is destijds opgericht door de agrarische sector en wortelt in een christelijke levensovertuiging. Wij hebben tien kernwaarden gedefinieerd die de basis vormen van ons dagelijks handelen en van waaruit wij onszelf, onze cultuur, ons merk en onze bedrijfsstrategie verder ontwikkelen. Dit zijn de tien kernwaarden die wij naleven:

  1. Wij stellen de ondernemende mens centraal.
  2. Wij behandelen onze klanten, collega’s en relaties zoals wij zelf ook graag behandeld willen worden.
  3. Wij krijgen de ruimte om onze talenten en kennis continu te ontwikkelen om onze klanten en elkaar te ondersteunen.
  4. Wij zijn eerlijk, open en oprecht in onze communicatie naar klanten, medewerkers en relaties.
  5. Wij zijn een organisatie waarin wij echt omzien naar elkaar en waarin wij successen en tegenslagen met elkaar delen.
  6. Wij zijn een decentrale organisatie die dicht bij onze klanten staat en oprecht betrokken is bij de samenleving.
  7. Wij geven initiatief en creativiteit alle ruimte.
  8. Wij zijn trots op onze organisatie.
  9. Wij bieden onze medewerkers de unieke mogelijkheid om te participeren in onze organisatie en stimuleren dat ook.
  10. Wij streven naar een duurzaam rendement op ons eigen vermogen, in het belang van de continuïteit van onze organisatie en al onze stakeholders.