Raad van Bestuur

De Raad van Bestuur van Alfa wordt gevormd door Fou-Khan Tsang, Marco Vermin en Arnoud Bosch. Een kennismaking met deze drie heren, die zorgen voor de dagelijkse leiding van Alfa. Ze zijn verantwoordelijk voor het strategisch beleid, formuleren de doelstellingen en bepalen de koers die onze organisatie gaat varen. Hierbij wordt nauw samengewerkt met de stafhoofden, directeuren op de vestigingen en overige collega’s.

Fou-Khan Tsang

Fou-Khan Tsang is voorzitter van de Raad van Bestuur en verantwoordelijk voor de portefeuilles ICT, sales, marketing & communicatie, innovatie en duurzaamheid binnen Alfa. Hij zet zich graag in om de rol van de accountant in de duurzame economie te bevorderen. Daarom is hij sinds 2019 aanjager van de Groene Brigade van de NBA. Fou-Khan is voorzitter van de VLB, betrokken bij het SRA en schrijft op persoonlijke titel columns voor Accountancy Vanmorgen. Ook op social media kom je hem met regelmaat tegen. Hij kijkt graag over de grenzen van het beroep heen en gaat discussies niet uit de weg. Direct contact? Neem gerust contact met hem op via LinkedIn of telefoon 088 2531000.

Marco Vermin

Marco Vermin is verantwoordelijk voor de portefeuilles bedrijfskunde, fiscaal/jurisch, hrm en internationale dienstverlening. Hij is tevens lid van het bestuur van DFK International, een wereldwijde organisatie van onafhankelijke accountantskantoren en bedrijfsadviseurs. Bij DFK International zijn 93 landen met 229 bedrijven aangesloten. Marco vindt het een dankbare rol om medewerkers te inspireren en te motiveren en doet dit met heel veel plezier! Naast zijn werk zet hij zich in de rol van voorzitter in voor Stichting GlobalRize, een zendingsorganisatie via internet. Direct contact? Neem gerust contact met hem op via LinkedIn of telefoon 088 2531000.

Arnoud Bosch

Arnoud Bosch is CFO en verantwoordelijk voor de portefeuilles accountancy en finance & control (sinds 1 mei 2020). Arnoud kent al een lange carrière bij onze organisatie. Tot voor kort was hij verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de Alfa-kantoren in Gorinchem, Raamsdonksveer, Dodewaard, Langenboom en Heythuysen. Hij heeft veel ervaring in leiding geven, maar ook in de binding van klanten. Arnoud startte zijn carrière bij EY, werkte bij SNS REAAL als senior manager audit. Daarna volgde een periode van zelfstandig ondernemen en in 2008 kwam hij bij Alfa. Direct contact? Neem gerust contact met hem op via LinkedIn of telefoon 088 2531000.