Als juridisch adviseur gespecialiseerd in arbeidsrecht haal ik mijn voldoening uit het geven van juridisch advies om het maximale resultaat voor de klant te bereiken.

Daarbij heb ik oog voor de langere termijn en de bedrijfseconomische situatie waarin de ondernemer zich bevindt. Bij Alfa is er namelijk veel expertise op verschillende terreinen en kun je heel gemakkelijk met collega’s schakelen.

Juist deze samenwerking maakt het werken bij Alfa dynamisch en uitdagend. Je krijgt een ander perspectief, ziet nieuwe kansen en vaak steek je er zelf vaak ook nog wat van op.
Ik beschouw mijzelf als besluitvaardig en pragmatisch en krijg er energie van om problemen op te lossen en daarbij verwachtingen te overtreffen.

Heb je een vraag of wil je eens vrijblijvend sparren? Neem gerust contact op voor een gesprek.


Recente artikelen van Laurens

Nieuwe regels voor verhuur, waar moet je op letten?

Nieuwe regels voor verhuur, waar moet je op letten?

6 december 2023

Wanneer je verhuurder bent dan heb je vanaf 1 juli 2023 te maken met de Wet Goed Verhuurderschap. Dit gaat misstanden op de particuliere verhuurmarkt tegen en geeft gemeenten oties.

Overgang van onderneming, voorwaarden en informatieplicht werknemers

Overgang van onderneming, voorwaarden en informatieplicht werknemers

2 december 2022

Wanneer je als ondernemer jouw bedrijf verkoopt aan een kopende partij, zal het personeel en hun rechten en plichten in veel gevallen automatisch in dienst treden bij de koper.

Zzp'er of werknemer?

Zzp'er of werknemer?

24 januari 2022

Het blijft actueel: wordt het werk nu binnen of buiten dienstbetrekking verricht?

Vrije keuze van rechtshulpverlener: ook Alfa mag u helpen

31 mei 2016

Heeft u een rechtsbijstandsverzekering? Dan kunt u ook voor Alfa kiezen als rechtshulpverlener bij bestuursrechtelijke en UWV-procedures. Te denken valt aan een bezwaarprocedure of een ontslagaanvraag bij het UWV. Op basis van een recente uitspraak van het Europese Hof van Justitie moet uw rechtsbijstandsverzekeraar de kosten hiervan vergoeden.