Ik werk als personeelsadviseur in het werkgebied van de clusters Rivierenland en Brabant-Limburg waar we met ons team, vanuit Raamsdonksveer, voor ongeveer 800 relaties de salaris- en personeelsadministratie voeren.

Om onze klanten goed te kunnen helpen is het belangrijk om in gesprek te zijn en te blijven om te weten wat hen drijft en bezighoudt op personeelsgebied.

In mijn gesprekken met ondernemers spar ik over ontwikkelingen in zijn of haar bedrijf. Niet achteruit maar vooruit kijken en zo tijdig adviseren op personeelsgebied.

Van ondernemers en hun personeel wordt ook steeds meer gevraagd. Zelfontwikkeling, goede samenwerking en dynamiek in een team is juist nu erg belangrijk.

Belangrijke vraag die ik vaak stel “Wat is jouw DNA als ondernemer ?”. Met dit als basis gaan we vanuit de ondernemer naar het personeel toe. Als gecertificeerd DISC-adviseur pak ik dit graag ook voor u op.

Nieuwsgierig geworden naar mooie kansen in uw bedrijf of in zelfontwikkeling ? Neem dan ook gerust contact met mij op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.


Recente artikelen van Jan

Terugblik: Met Alfa Salaris en Personeel klaar voor 2020

Terugblik: Met Alfa Salaris en Personeel klaar voor 2020

28 november 2019

Per 1 januari 2020 verandert er veel in het arbeidsrecht en in een krapper wordende arbeidsmarkt blijkt het al lastig om het juiste personeel te vinden.

Terugblik: klaar voor het jaar 2020 mét personeel

Terugblik: klaar voor het jaar 2020 mét personeel

25 november 2019

Was jij erbij afgelopen maandag? Dan ben jij klaar voor het jaar 2020 mét personeel! Toch nog vragen? Onze adviseurs staan voor je klaar.