Ik ben vanaf 2002 werkzaam bij Alfa, eerst op de financiële afdeling en later als salarisadministrateur bij het cluster Salaris en Personeel op de vestiging in Aalsmeer.

De meeste van mijn klanten zitten in de agrarische sector, maar ben ook bekend met de CAO Groothandel Bloemen en Planten.

Als persoon ben ik dienstverlenend, enthousiast, betrokken en een echte teamplayer. Ik woon met mijn gezin in Uithoorn en hou van fietsen, wandelen, volleyballen en tuinieren. Ontspan graag door lekker bezig te zijn in de buitenlucht.

Binnen onze vestiging in Aalsmeer voel ik mij helemaal ‘thuis’. Veel leuke en gezellige collega’s die het belangrijk vinden als één team te functioneren. Alfa is een heel fijne werkgever, die ook verder kijkt dan alleen ‘het werk’ dat af moet. ‘Onze club’ is betrokken: niet alleen bij onze klanten, maar ook bij zijn werknemers. Werknemers krijgen de mogelijkheid zich te ontwikkelen, betrokken te zijn bij Alfa door de MEBO regeling (waarbij je als aandeelhouder kan participeren in de organisatie), maar geeft ook het vertrouwen mee te denken waar nog kansen of mogelijkheden tot verbetering liggen.