Collega aan het woord

Groeien bij Alfa Accountants en Adviseurs is je werkplezier voorop stellen. Onze collega's delen hun verhaal graag. 

Quinty Pos: 'Jong geleerd, oud gedaan!'

Na haar eerste jaar bij Alfa nam ze voor al haar collega's een taart mee naar de zaak. 'Oudjes bedankt', liet ze er in sierlijke chocoladeletters op tekenen. Een dikke knipoog naar haar eigen leeftijd ten opzichte van die van haar naaste collega's. 

Lees hier het verhaal van Quinty Pos

Barry Baljeu: 'Veel redenen om bij Alfa te werken'

Toen ik in 2019 van de voetbaltraining terug naar huis naast Toni reed en ik vertelde dat mijn contract afliep, keek hij eens een keer opzij en zei: 'Morgen solliciteerd jij bij Alfa'. Zo gezegd, zo gedaan en de rest is geschiedenis.

Lees hier het verhaal van Barry Baljeu

Jasper van der Wel: 'Bij Alfa omhoog en op de ski's naar beneden'

“Het leuke aan mijn beroep is dat ik altijd aan sta. Mijn dag begint met het bekijken van de e-mails, ik lees rapporten door, bereid besprekingen voor en overleg veel met collega’s. Het allerleukste is het contact met de klanten. Ik heb heel veel klanten uit de mkb-sector. Dat is een afwisselende groep. Ik slalom tussen de bedrijven door. 

Lees hier het verhaal van Jasper van der Wel

Marten van der Loo: 'Van het binnenbad naar het buitenbad is best wel lekker'

Hij had net een slok van zijn drankje met parapluutje genomen en wilde een duik nemen in het zwembad dat drie meter verderop als een blauwe oase aan zijn voeten lag toen hij nog even op zijn telefoon keek. Een berichtje op LinkedIn. Zat hij daar op te wachten in zijn vakantie? Toch opende Marten van der Loo het bericht dat van Alfa Naaldwijk afkomstig bleek te zijn: Of hij geen interesse had om de nieuwe senior juridisch adviseur te worden bij Alfa. Rustig zette hij zijn drankje neer, las de tekst nog eens goed en de rest is geschiedenis.

Lees hier het verhaal van Marten van der Loo

Kees Hendriks: 'Werken in de kleedkamer'

Dat Kees Hendriks fanatiek is, hoef je op het kantoor van Alfa Naaldwijk aan niemand meer te vertellen. Voetballen, padel, hardlopen. Alles doet Kees met de energie van een Duracell konijntje. Dat vertaalt zich ook in zijn werk als klantbeheerder op kantoor. Een verhaal over de drijfveren van Kees om ’s morgens de deur van Alfa Naaldwijk  open te doen en ’s middags na de schoonmakers weg te gaan. Een uitgebreid verhaal over werken dat voelt als zitten in een voetbalkleedkamer.

Lees hier het verhaal van Kees Hendriks

Marieke Verboom: 'Sfeer betaalt zich uit bij Alfa'

Marieke is samen met de afdeling waar ze werkt verantwoordelijk voor de salarissen. “De wereld van de belasting en salarisadministratie heeft niet zo’n goed imago en dat is jammer”, vertelt Marieke. “Ik heb hartstikke leuk werk, leuke collega’s en fijne werkomstandigheden.

Lees hier het verhaal van Marieke Verboom