Actualiteiten Naaldwijk

Weergave: Items Tijdlijn

Kom in de Alfa-kas op 6 en 7 april!

Kom in de Alfa-kas op 6 en 7 april!

6 maart 2019 | René Grootscholten

Denk je bij glastuinbouw ook meteen aan het Westland? Bijna goed. Want ook buurman Midden-Delfland heeft een pracht van een tuinbouwgebied binnen de gemeentegrenzen. Het is het gebied aan de Herenwerf, waar grote telers – zowel groenten als bloemen – zijn gevestigd. En wie er ook te vinden is? Alfa, twee dagen lang tijdens Kom in de Kas op 6 en 7 april.

VIA machtiging voor aangifte 2018 werkt in je voordeel

VIA machtiging voor aangifte 2018 werkt in je voordeel

20 februari 2019 | Sabine Rozeboom

Alfa heeft op12 februari voor al haar klanten de VIA machtiging 2018 bij de Belastingdienst aangevraagd. In dit artikel leggen wij kort uit wat de VIA machtiging is, wat wij met deze machtiging doen en hoe je de machtiging kunt activeren.

Bezoek Alfa tijdens HortiContact in Gorinchem

Bezoek Alfa tijdens HortiContact in Gorinchem

12 februari 2019 | René Grootscholten

Vaak is er een aanleiding om elkaar te spreken, als ondernemer en adviseur. Omdat je investeringsplannen hebt, op zoek bent naar subsidie of met een vraag zit over het Alfa Management Paneel. Maar de beste gesprekken tussen klant en adviseur ontstaan soms zonder enige aanleiding. Zoals de ontmoetingen tijdens een beurs, waar we kunnen bijpraten zonder de druk van alledag.

Een familiebedrijf met peper in het DNA

Een familiebedrijf met peper in het DNA

30 januari 2019 | Annemiek Pelle

Op het eerste gezicht lijkt het een van de vele kwekerijen in het Westland, goed verstopt achter een tuinderslaantje in De Lier. Oké, laat de teelt van pepers – zelfs die van de scherpste soorten ter wereld – dan niet alledaags zijn. Maar hoeveel telers hebben een consumentenwebshop, runnen hun eigen uitzendbureau, experimenteren met zeewier, willen in 2021 van fossiele energie af en werken nauw samen met telers in het buitenland? Welkom bij Westlandpeppers, een innovatief familiebedrijf.

Gecombineerde opgave invullen: óók in de glastuinbouw

Gecombineerde opgave invullen: óók in de glastuinbouw

10 januari 2019 | René Grootscholten

Wie geregistreerd staat als agrarisch ondernemer, is verplicht om de Gecombineerde opgave in te vullen. Die plicht geldt dus óók voor ondernemers in de glastuinbouw. Niet invullen kan namelijk betekenen dat het verkrijgen van een overheidssubsidie op problemen stuit. Tip: laat Alfa het voor je in orde maken.

EBN spookfactuur

EBN spookfactuur

11 december 2018 | Maurice Gfeller

Een aantal klanten heeft een brief ontvangen van EBN (European Business Number). Er is hier sprake van een variant van oplichting.

Huur bij Alfa voor half geld een Brexit-consultant in!

Huur bij Alfa voor half geld een Brexit-consultant in!

10 december 2018 | René Grootscholten

Heel voorzichtig lijkt er een doorbraak te zijn in de uittreding van het Verenigd Koninkrijk uit de EU. De twee partijen hebben een akkoord. Het lot van de Britten ligt daarmee in eigen hand, want alleen de politiek in het VK kan nog roet in het eten gooien. Hoe dan ook: de Brexit komt er, goedschiks of kwaadschiks. Daarom is het goed om na te denken over een toekomst voor je bedrijf ná de scheiding. Je kunt nu voor half geld een consultant inhuren die de gevolgen voor jou in kaart brengt. Cadeautje van (maximaal) € 2500 van de overheid. En die consultant? Die vind je overal dichtbij: bij Alfa!

JEM-id wint OndernemersPrijs Haaglanden 2019

JEM-id wint OndernemersPrijs Haaglanden 2019

26 november 2018 | Toni di Addario

Het IT-bedrijf JEM-id uit Honselersdijk heeft de OndernemersPrijs Haaglanden 2019 in de wacht gesleept.

Aangepaste openingstijden kantoor Naaldwijk

Aangepaste openingstijden kantoor Naaldwijk

20 november 2018 | Wendy Bogaard

Rondom de feestdagen gelden enkele aangepaste openingstijden voor ons kantoor. In dit bericht leest u wanneer de openingstijden afwijken.