Banner

Optimaliseer je rendement in de transportsector

26 maart 2024 | Door:  Carol de Wit

Het rendement in het vierde kwartaal van 2023 heeft een flinke duik genomen in de transportsector. Je merkt dat natuurlijk direct in je werkkapitaal. Maar geen zorgen, wij hebben dé oplossing om jouw rendement te beschermen én te verbeteren!

Volgens de TLN benchmark lag het rendement in de eerste helft van 2023 op schema met 2022, maar zagen we in het derde kwartaal al een verzwakking van 7 procent. In het vierde kwartaal zien we het rendement nog verder dalen. We zien dat dit in het gehele jaar gedaald naar ongeveer +/- 42 procent. Deze trend lijkt zich door te zetten in het eerste kwartaal van 2024.

We snappen dat dit jou als ondernemer bepaalde zorgen geeft. Bij Alfa beschikken we over de tools en expertise om jou te helpen het rendement te optimaliseren.  Onze dienstverlening gaat verder dan enkel een jaarrekening opmaken. We kijken samen goed naar je huidige financiële situatie en de toekomstige ontwikkelingen voor jou en je bedrijf. Hierdoor wordt de jaarrekening geen saai boekje, maar een bestseller.

Heb je moeite met het bepalen van je kostprijs en het vermarkten van je commerciële tarieven? Onze experts staan klaar om je te begeleiden bij dit proces.

De  vraag naar CO2-rapportage neemt toe. Wij kunnen je helpen om jouw ICT-systemen te integreren voor bruikbare en “auditproof” rapportages. Werk slimmer en laat onze partners en bedrijfseigen ICT-afdeling je begeleiden in dit proces.

Bereid je goed voor op een financieel gezonde toekomst in de transportsector en neem vandaag nog contact met ons op.

Carol de Wit

Carol de Wit

Sectormanager Transport en Logistiek

088 2531885 | caroldewit@alfa.nl


Meer over Carol