TLN Benchmark

Wil je 24/7 inzicht in resultaat, liquiditeit en wil je jouw resultaat kunnen vergelijken met andere transporteurs? Maak dan gebruik van de TLN Benchmark. Hierdoor krijg je stuurinformatie voor een gezonde toekomst.

Als transportondernemer zit je vast en zeker met vragen over de dagelijkse bedrijfsvoering. ‘Hoe zit het met de kosten? Zijn deze niet te hoog? Hoe doen anderen het? Wat kan beter? Kunnen belastingen, crediteuren en personeel op tijd betaald worden?' De TLN Benchmark geeft alles weer in één tool. Je weet direct hoe je ervoor staat, waardoor je goede, toekomstgerichte beslissingen kan nemen.

TLN Benchmark Servicepartner Ledenvoordeel

De TLN Benchmark is beschikbaar in de volgende varianten waarbij exclusief ‘Servicepartner Ledenvoordeel’ wordt geboden aan alle TLN-leden.  

Hieronder vind je een nadere toelichting op de drie abonnementsvormen.  Voor alle drie de opties geldt dat Alfa de eerste opzet en inrichting ter waarde van € 500 voor haar rekening neemt voor TLN-leden. Dat doen we om te investeren in onze samenwerking en de transportsector.

TLN Benchmark Brons
Het bronzen abonnement is de basisversie van het Alfa Management Paneel. Hiermee heb je 24/7 inzicht in je eigen exploitatie. Per kwartaal kan je deze vergelijken met de benchmark voor een bedrag van €55 per maand (inclusief 5% TLN Ledenvoordeel).  

TLN Benchmark Zilver
Bij het zilveren pakket krijg je de benchmark met een uitgebreidere versie van het Alfa Management Paneel. Naast de basis worden ook kengetallen ingelezen. Je krijgt een prognose op basis van trends en een overzicht van je werkkapitaal. Ook een jaarlijks adviesgesprek bij ons op kantoor hoort erbij. Met het zilveren pakket heb je voor €75 per maand (inclusief 5% TLN-Ledenvoordeel) nog meer inzicht en hierdoor grip op je eigen exploitatie. Voor éénmalig €750 is het zelfs mogelijk om een complete begrotingsmodule in te richten, zodat je de begroting later kunt vergelijken met de gerealiseerde cijfers.

TLN Benchmark Goud
Naast alle mogelijkheden van brons en zilver heb je met de gouden versie de meest uitgebreide versie van het Alfa Management Paneel. Dat biedt maximaal inzicht, met nog meer overzichten en nog meer mogelijkheden. Elk halfjaar analyseren wij deze cijfers en bespreken de aandachtspunten met u. Een extra paar ogen. Voor €90 per maand (inclusief TLN-Ledenvoordeel) heb je de meest uitgebreide mogelijkheden.

Wil je meer weten, neem dan contact op met je Alfa-adviseur of vul het onderstaande formulier in voor een demo van het dashboard.