TLN Benchmark

Wil je 24/7 inzicht in resultaat en liquiditeit en wil je jouw resultaat kunnen vergelijken met andere transporteurs? Maak dan gebruik van de TLN Benchmark. Hierdoor krijg je stuurinformatie voor een gezonde toekomst.

Als transportondernemer zit je vast en zeker met vragen over de dagelijkse bedrijfsvoering. ‘Hoe zit het met de kosten? Zijn deze niet te hoog? Hoe doen anderen het? Wat kan beter? Kunnen belastingen, crediteuren en personeel op tijd betaald worden?' De TLN Benchmark geeft alles weer in één tool. Je weet direct hoe je ervoor staat, waardoor je goede, toekomstgerichte beslissingen kan nemen.

TLN Benchmark Servicepartner Ledenvoordeel

De TLN Benchmark is beschikbaar in de volgende varianten waarbij exclusief ‘Servicepartner Ledenvoordeel’ wordt geboden aan alle TLN-leden.  

Hieronder vind je een nadere toelichting op de drie abonnementsvormen.  Voor alle drie de opties geldt dat Alfa de eerste opzet en inrichting ter waarde van € 500 voor zijn rekening neemt voor TLN-leden. Dat doen we om te investeren in onze samenwerking met de transportsector.

TLN Benchmark Brons

TLN Benchmark Zilver

Punten uit de TLN Benchmark Brons aangevuld met:         

TLN Benchmark Goud

Alle punten uit de TLN Benchmark Brons en Zilver aangevuld met:

Let op: de prijzen zijn gebaseerd op een werk-BV. Wanneer er meerdere BV's en werk-BV's zijn, ontvang je een maatwerkofferte. 

**De tarieven van de TLN Benchmark worden elk jaar, op 1 januari, geïndexeerd.

Sjors Jepkema (TLN Producten en Diensten, Leveranciers en Partners)  over Alfa
 
"Als TLN zien we Alfa Accountants en Adviseurs als een sector specialistische partij in de Transport en Logistiek op het gebied van accountancy en advies. Degelijk, met prima accountants en adviseurs met kennis van onze sector. Een deel van de roots van Alfa Accountants en Adviseurs liggen in de SCT-accountants van vroeger.  SCT-accountants is lang geleden opgericht door TLN. Eigenlijk is TLN dus een beetje familie van Alfa Accountants en Adviseurs. Ook zijn de banden tussen de beide organisaties warm en open. Regelmatig houden we zaken tegen elkaar aan om te sparren en leggen we verbanden. Een voorbeeld hiervan is de initiatie van de pilot bij een gezamenlijke klant/lid waar data van TMS, boordcomputers en financiële administratie worden gecombineerd om nieuwe inzichten te krijgen en een op maat dashboard te bouwen. Gezamenlijk bieden we de leden van TLN de TLN benchmark aan. De TLN benchmark is een product van Alfa Accountants en Adviseurs waarin belangrijke kengetallen en KPI’s op bedrijfsniveau worden weergegeven en vergeleken met de branche gemiddelden. Alfa Accountants en Adviseurs is een belangrijke servicepartner van TLN. De TLN Benchmark maakt tevens deel uit van het TLN Ledenvoordeelprogramma."
 

Meer informatie

Wil je meer weten, neem dan contact met ons op via transport@alfa.nl of vul het onderstaande formulier in voor een demo van het dashboard.