TLN Benchmark

Wil je 24/7 inzicht in resultaat en liquiditeit en wil je jouw resultaat kunnen vergelijken met andere transporteurs? Maak dan gebruik van de TLN Benchmark. Hierdoor krijg je stuurinformatie voor een gezonde toekomst.

Als transportondernemer zit je vast en zeker met vragen over de dagelijkse bedrijfsvoering. ‘Hoe zit het met de kosten? Zijn deze niet te hoog? Hoe doen anderen het? Wat kan beter? Kunnen belastingen, crediteuren en personeel op tijd betaald worden?' De TLN Benchmark geeft alles weer in één tool. Je weet direct hoe je ervoor staat, waardoor je goede, toekomstgerichte beslissingen kan nemen.

TLN Benchmark Servicepartner Ledenvoordeel

De TLN Benchmark is beschikbaar in de volgende varianten waarbij exclusief ‘Servicepartner Ledenvoordeel’ wordt geboden aan alle TLN-leden.  

Hieronder vind je een nadere toelichting op de drie abonnementsvormen.  Voor alle drie de opties geldt dat Alfa de eerste opzet en inrichting ter waarde van € 500 voor zijn rekening neemt voor TLN-leden. Dat doen we om te investeren in onze samenwerking met de transportsector.

TLN Benchmark Brons

TLN Benchmark Zilver

Punten uit de TLN Benchmark Brons aangevuld met:         

TLN Benchmark Goud

Alle punten uit de TLN Benchmark Brons en Zilver aangevuld met:

Let op: de prijzen zijn gebaseerd op een werk-BV. Wanneer er meerdere BV's en werk-BV's zijn, ontvang je een maatwerkofferte. 

Wil je meer weten, neem dan contact met ons op via transport@alfa.nl of vul het onderstaande formulier in voor een demo van het dashboard.