Als bevlogen en gepassioneerde accountant ga ik op zoek naar jouw privé en zakelijke doelen. Met deze aanpak kunnen we gezamenlijke plannen maken om deze doelen te bereiken. Hierdoor krijg je als ondernemer meer rust en kun je de focus leggen op die punten waar je passie ligt.

Ik ben ICT gedreven en kijk daarom ook naar de processen die geautomatiseerd kunnen worden. Mijn motto is ‘als je doet wat je deed krijg je wat je kreeg’. De echte verandering begint dus echt bij jezelf.

Ik ben geboren in Rotterdam (heb dus ook deze mentaliteit) en na mijn studie verhuisd naar Bergschenhoek. Daar woon ik samen met mijn vrouw en onze drie dochters. Er moet ook ontspanning zijn in het drukke bestaan. Zo loop ik af en toe een marathon om mezelf te blijven uitdagen. Tevens vind je mij met enige regelmaat op de hockeyvelden om naar mijn dochters te kijken. Daar geniet ik echt van!


Recente artikelen van Carol

Van Kunstacademie naar de handel in tweedehands boeken

Van Kunstacademie naar de handel in tweedehands boeken

06-01-2021

Gijs Kaaijk is succesvol ondernemer, Met zijn Boekenbalie koopt hij tweedehands boeken in - zo’n 30.000 per maand - om die weer aan de man te brengen.

Eline de Vries in gesprek met Sjors Jepkema, relatiebeheerder bij TLN

Eline de Vries in gesprek met Sjors Jepkema, relatiebeheerder bij TLN

5 januari 2021

TLN ontwikkelt nieuwe producten die het voor ondernemers makkelijker maken in deze tijd. Eén van die producten is de Urenregistratie App.

Transport column: de tweede golf

Transport column: de tweede golf

19 oktober 2020

Elke maand neemt Eline de Vries, eigenaar van Its My Drive ons mee in de wereld van transport en logistiek. Deze keer staat de tweede golf van de coronacrisis centraal.

Kom kennis maken met het mkb-team van Alfa Bleiswijk!

5 oktober 2018

Ondernemers lopen de hele dag tegen allerlei vragen aan. En vooral op financieel gebied heb je dan het liefst antwoord van een echte specialist. Zoals die van Alfa Accountants en Adviseurs. Voor elke MKB-ondernemer die met zo’n onbeantwoorde vraag rondloopt zijn er twee inloopavonden, op 22 oktober en 26 november. Financiële en fiscale specialisten van Alfa geven je er antwoord op.

Transport column: corona slaat toe

Transport column: corona slaat toe

19 maart 2020

Elke maand neemt Eline de Vries, eigenaar van Its My Drive ons mee in de wereld van transport en logistiek. Deze keer staat, hoe kan het ook anders, het coronavirus centraal. Lees meer