Carol de Wit

Carol de Wit

Sectormanager Transport en Logistiek

Als Sectormanager Transport en Logistiek stuur ik landelijk samen met een team van specialisten intern onze sector transport en logistiek aan. Ik begeleid klanten in deze sector en heb veel zorg voor mijn netwerk. Met deze informatie ontwikkel ik samen met partners producten en diensten die relevant zijn voor de sector. 
Wat ik het liefst doe: goede vraag, ik help jou graag als ondernemer met producten en diensten die binnen mijn netwerk liggen om grip en inzicht te krijgen en rendement te verbeteren om zo rust te creëren zodat je ruimte krijgt om echt te gaan ondernemen.  “Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg”.

Of het nu gaat om een investeringen, een bedrijfsovername, herstructureringen of een ondernemer die in zwaar weer zit. Ik sta met mijn team graag aan jouw zijde.  Als jij gelooft in een duurzame relatie en samenwerking met je klanten dan kan je me altijd bellen of mailen voor een afspraak. 


Recente artikelen van Carol

Informatiebijeenkomst

Informatiebijeenkomst "klaar voor de toekomst" voor transportondernemers op 21 juni

11 mei 2023

Meld je aan voor de interactieve ontbijt bijeenkomst waarbij experts uit het vakgebied je informeren hoe je je bedrijf klaar kunt maken voor de toekomst.

Kennissessie: Hoe bereid je jouw bedrijf voor op de volgende stap in een bedrijfsovername

Kennissessie: Hoe bereid je jouw bedrijf voor op de volgende stap in een bedrijfsovername

10 februari 2023

De overnameadviseurs van Alfa nodigen je graag uit voor de kennissessie omtrent de valkuilen, kansen en uitdagingen op gebied van bedrijfsovernames in de transportsector.

Wat betekent Alfa voor jou als transportondernemer?

Wat betekent Alfa voor jou als transportondernemer?

31 januari 2023

Benieuwd wat Patrick Grit van jouw bedrijf kan betekenen en hoe hij de ideale administratie eruit vindt zien? Kijk dan nu de video.

Hoe financier ik mijn toekomstige overname?

Hoe financier ik mijn toekomstige overname?

21 december 2022

Om jou op de hoogte te brengen van de huidige ontwikkelingen en mogelijkheden organiseren Alfa Accountants en Adviseurs in samenwerking met NL Credit Services een kennissessie.

Welke kostprijsontwikkeling past bij jouw bedrijf?

Welke kostprijsontwikkeling past bij jouw bedrijf?

16 november 2022

Vervoer over de weg wordt in 2023 fors duurder: 8 tot 11 procent, nog los van de ontwikkeling van de brandstofprijzen. Dat concluderen TLN en Evofenedex in het rapport ‘Kostenontwikkel