Als bevlogen en gepassioneerde accountant ga ik op zoek naar jouw privé en zakelijke doelen. Met deze aanpak kunnen we gezamenlijke plannen maken om deze doelen te bereiken. Hierdoor krijg je als ondernemer meer rust en kun je de focus leggen op die punten waar je passie ligt.

Ik ben ICT gedreven en kijk daarom ook naar de processen die geautomatiseerd kunnen worden. Mijn motto is ‘als je doet wat je deed krijg je wat je kreeg’. De echte verandering begint dus echt bij jezelf.

Ik ben geboren in Rotterdam (heb dus ook deze mentaliteit) en na mijn studie verhuisd naar Bergschenhoek. Daar woon ik samen met mijn vrouw en onze drie dochters. Er moet ook ontspanning zijn in het drukke bestaan. Zo loop ik af en toe een marathon om mezelf te blijven uitdagen. Tevens vind je mij met enige regelmaat op de hockeyvelden om naar mijn dochters te kijken. Daar geniet ik echt van!


Recente artikelen van Carol

Transport column: corona slaat toe

Transport column: corona slaat toe

19 maart 2020

Elke maand neemt Eline de Vries, eigenaar van Its My Drive ons mee in de wereld van transport en logistiek. Deze keer staat, hoe kan het ook anders, het coronavirus centraal. Lees meer

200-jarig E. Lafeber gaat met TLN Benchmark écht sturen

200-jarig E. Lafeber gaat met TLN Benchmark écht sturen

4 februari 2020

Je eigen bedrijf vergelijken met de concurrentie is dé manier om een ondernemer scherp te houden. Hoe gebruikt E.Lafeber realtime cijfers om te zien of zij op de goede weg zitten?