Als bevlogen en gepassioneerde accountant ga ik op zoek naar jouw privé en zakelijke doelen. Met deze aanpak kunnen we gezamenlijke plannen maken om deze doelen te bereiken. Hierdoor krijg je als ondernemer meer rust en kun je de focus leggen op die punten waar je passie ligt.

Ik ben ICT gedreven en kijk daarom ook naar de processen die geautomatiseerd kunnen worden. Mijn motto is ‘als je doet wat je deed krijg je wat je kreeg’. De echte verandering begint dus echt bij jezelf.

Ik ben geboren in Rotterdam (heb dus ook deze mentaliteit) en na mijn studie verhuisd naar Bergschenhoek. Daar woon ik samen met mijn vrouw en onze drie dochters. Er moet ook ontspanning zijn in het drukke bestaan. Zo loop ik af en toe een marathon om mezelf te blijven uitdagen. Tevens vind je mij met enige regelmaat op de hockeyvelden om naar mijn dochters te kijken. Daar geniet ik echt van!


Recente artikelen van Carol

Transport column: Duurzaamheid in transport en logistiek

Transport column: Duurzaamheid in transport en logistiek

7 januari 2020

Terugkijkend was ‘duurzaamheid’ toch wel hét begrip waar de transportsector in 2019 niet meer onderuit kon. Eline de Vries van Itsmydrive deelt wat zij verwacht van 2020.

Uitdagingen in de transportsector

Uitdagingen in de transportsector

8 november 2019

Wij willen jouw transportbedrijf op weg helpen met het realiseren van ambities op het gebied van duurzaamheid. Wat speelt er binnen jouw bedrijf? Help ons!