Als Sectormanager Transport en Logistiek stuur ik landelijk samen met een team van specialisten intern onze sector transport en logistiek aan. Ik begeleid klanten in deze sector en heb veel zorg voor mijn netwerk. Met deze informatie ontwikkel ik samen met partners producten en diensten die relevant zijn voor de sector. 
Wat ik het liefst doe: goede vraag, ik help jou graag als ondernemer met producten en diensten die binnen mijn netwerk liggen om grip en inzicht te krijgen en rendement te verbeteren om zo rust te creëren zodat je ruimte krijgt om echt te gaan ondernemen.  “Als je doet wat je kreeg krijg je wat je kreeg”.

Of het nu gaat om een investeringen, een bedrijfsovername, herstructureringen of een ondernemer die in zwaar weer zit. Ik sta met mijn team graag aan jouw zijde.  Als jij gelooft in een duurzame relatie en samenwerking met je klanten dan kan je me altijd bellen of mailen voor een afspraak. 


Recente artikelen van Carol

Duurzaamheid in transport: 'Er gebeurt meer uit eigen initiatief'

Duurzaamheid in transport: 'Er gebeurt meer uit eigen initiatief'

12 juli 2021

Dat het wegtransport met het terugdringen van de emissies voor een flinke opgave staat, is zeker. Veel minder duidelijk is de weg ernaartoe. Voor afwachten is echter geen tijd meer.

Sponsoring HBR

Sponsoring HBR

03-05-2021

Per 1 mei 2021 sponsort Alfa Accountants en Adviseurs Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs (HBR).

Van Kunstacademie naar de handel in tweedehands boeken

Van Kunstacademie naar de handel in tweedehands boeken

06-01-2021

Gijs Kaaijk is succesvol ondernemer, Met zijn Boekenbalie koopt hij tweedehands boeken in - zo’n 30.000 per maand - om die weer aan de man te brengen.

Kom kennis maken met het mkb-team van Alfa Bleiswijk!

5 oktober 2018

Ondernemers lopen de hele dag tegen allerlei vragen aan. En vooral op financieel gebied heb je dan het liefst antwoord van een echte specialist. Zoals die van Alfa Accountants en Adviseurs. Voor elke MKB-ondernemer die met zo’n onbeantwoorde vraag rondloopt zijn er twee inloopavonden, op 22 oktober en 26 november. Financiële en fiscale specialisten van Alfa geven je er antwoord op.

Eline de Vries in gesprek met Sjors Jepkema, relatiebeheerder bij TLN

Eline de Vries in gesprek met Sjors Jepkema, relatiebeheerder bij TLN

5 januari 2021

TLN ontwikkelt nieuwe producten die het voor ondernemers makkelijker maken in deze tijd. Eén van die producten is de Urenregistratie App.