Als bevlogen en gepassioneerde accountant ga ik op zoek naar jouw privé en zakelijke doelen. Met deze aanpak kunnen we gezamenlijke plannen maken om deze doelen te bereiken. Hierdoor krijg je als ondernemer meer rust en kun je de focus leggen op die punten waar je passie ligt.

Ik ben ICT gedreven en kijk daarom ook naar de processen die geautomatiseerd kunnen worden. Mijn motto is ‘als je doet wat je deed krijg je wat je kreeg’. De echte verandering begint dus echt bij jezelf.

Ik ben geboren in Rotterdam (heb dus ook deze mentaliteit) en na mijn studie verhuisd naar Bergschenhoek. Daar woon ik samen met mijn vrouw en onze drie dochters. Er moet ook ontspanning zijn in het drukke bestaan. Zo loop ik af en toe een marathon om mezelf te blijven uitdagen. Tevens vind je mij met enige regelmaat op de hockeyvelden om naar mijn dochters te kijken. Daar geniet ik echt van!


Recente artikelen van Carol

Transport column: Benchmarken

Transport column: Benchmarken

4 oktober 2019

Soms is het goed de balans op te maken en jezelf langs een meetlat te leggen: hoe gaat het met de groei van mijn bedrijf en hoe verhoudt zich dat tot de andere spelers in het veld?

Alfa en TLN gaan samenwerken

Alfa en TLN gaan samenwerken

30 augustus 2019

Alfa en TLN, de ondernemersorganisatie voor Transport en Logistiek Nederland, gaan samenwerken!