Accountancy en advies voor Transport en Logistiek

Ben je op zoek naar een adviseur die jouw sector kent en je verder kan helpen zodat jij je bezig kunt houden met ondernemen? Maak dan kennis met Alfa. Wil je een nieuwe koers inslaan? Continue doorontwikkelen? Fiscale risico's bij het inschakelen van ZZP'ers in transport beperken? Precies weten hoe je kunt profiteren van de milieu- en energieaftrek?

Wij hebben veel expertise van zaken als cao, rij- en rusttijden of de verschillende soorten beloningen voor chauffeurs. Daarmee heb je aan ons een actieve sparringpartner die je op veel terreinen vooruit helpt. Het accountantskantoor dat het dichtst bij de weg staat. Bovendien zij wij trotse partner van TLN, de branche-organisatie voor Transport en Logistiek. 

Het dashboard dat jou 24/7 alles vertelt

Grip op de cijfers hebben bepaalt meer dan ooit het succes van jouw bedrijf. Temeer omdat marges kleiner worden. Alleen door tijdig over de juiste managementinformatie te beschikken kun je snel bijsturen. 

Alfa heeft het Alfa Management Paneel (AMP) ontwikkeld. Een tool die jou 24/7 laat zien hoe de vlag er financieel bij hangt.Je kunt toekomstscenario’s vergelijken, een prognose maken van je liquiditeit en zien wanneer extra financiering vereist is. Speciaal voor TLN-leden hebben wij in het dashboard ook een benchmark opgenomen, waarmee je jouw resultaten vergelijkt met branchegenoten. 

Vraag onderaan de pagina een demo voor het dashboard aan.

Screenshot AMP Dashboard - Naast de kostprijs per kilometer is er de kostprijs per uur, inclusief benchmark, aanwezig.

Over Alfa Accountants en Adviseurs

Grip en inzicht op salaris en personeel

Bespaar tijd en kosten op administratie. Vereenvoudig de salarisverwerking op efficiënte en correcte wijze en krijg volledig inzicht in de urenverantwoording van medewerkers. Onze adviseurs zijn op de hoogte van de meest recente CAO van beroepsgoederenvervoer en van de beschikbare subsidies.

Concreet en onderbouwd advies voor Transport en logistiek

Wij weten wat er echt belangrijk is en wat er speelt binnen de sector. Wij zijn geen boekhouders of leveranciers, maar sparringspartners.

Partner van branche-organisatie TLN

Alfa Accountants en Adviseurs en TLN, de ondernemersorganisatie voor Transport en Logistiek Nederland, gaan samenwerken! Alfa heeft speciaal voor de leden van TLN een product ontwikkeld: de TLN Benchmark. Dit product biedt transportondernemers 24/7 inzicht in resultaat, liquiditeit en vergelijking met andere transporteurs.  

Ook op weg met Alfa?

Je hebt meer aan een accountant en adviseur die jouw bedrijf kent. Kies daarom ook voor Alfa. Onze no-nonsense transport en logistiek adviseurs zijn net als jij kostprijs gestuurd en gericht op efficiëntie.

Wil je weten wat we voor jou kunnen doen?  Neem contact op met Carol de Wit.

Vraag een demo aan van het dashboard voor Transport en Logistiek.