Onze diensten

Als ondernemer werk je er hard aan om jouw bedrijf elke dag een beetje succesvoller te maken. Door net die ene klant over de streep te trekken, die investering te doen om efficiënter te kunnen werken, door oog te hebben voor risico’s en niet in valkuilen te trappen. Maar dat is wel eens een uitdaging. Het is dan prettig een partner naast je te hebben, die je hierin bijstaat, als je dat nodig hebt.

Wij willen naast je staan en je helpen je bedrijf verder uit te bouwen. Dit doen we door de tijd te nemen om jou als ondernemer en je onderneming goed te leren kennen. Hierdoor weten we waar we toegevoegde waarde kunnen leveren. Een greep uit onze diensten:

Benieuwd naar al onze diensten? Klik op de button hieronder en zie wat Alfa nog meer voor jou kan betekenen.

Overige diensten Alfa

DISC persoonlijkheidsanalyse

DISC is de methode die Alfa gebruikt om de persoonlijkheid van mensen te analyseren. Jouw persoonlijkheid bepaalt hoe je communiceert met anderen en hoe je mensen meekrijgt in jouw ideeën. Je persoonlijkheid bepaalt ook waar je goed in bent en wat voor jou de beste manier is om met anderen samen te werken.  Meer weten over DISC en wat het voor jou en je bedrijf kan betekenen, lees dan verder.

Meer informatie over DISC

Alfa Salaris en Personeel

Alle kennis van salaris en personeel is gebundeld in gespecialiseerde teams verspreid over het land. Naast de salarisadministratie kun je bij Alfa Salaris en Personeel terecht voor fiscale, sociale en jurdische vragen met betrekking op jouw personeel.

Meer informatie over Alfa Salaris en Personeel

Alfa Registeraccountants

Alfa Registeraccountants verzorgt audit- en assurance-opdrachten voor middelgrote en grote organisaties. Ook nemen de registeraccountants de vrijwillige controles bij onder meer verenigingen en stichtingen voor hun rekening.

Meer informatie over Alfa Registeraccountants

Alfa Consultants

Alfa Consultants is de corporate finance praktijk van Alfa Accountants en Adviseurs. Wil jij een bedrijf aan- of verkopen, weten wat de waarde is van jouw bedrijf. Heb je vragen over de financiering of wil je aanspraak maken op subsidies?  Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Dichtbij en betrokken maar altijd gericht op het resultaat.

Meer informatie over Alfa Consultants