Wie geen dromen heeft, heeft evenmin een werkelijkheid.

Wat is mijn werkelijkheid? Ik ben getrouwd met een geweldige, mooie vrouw. Vader van drie fantastische kinderen. Directievoorzitter van de Alfa vestigingen Zwolle, Meppel en IJsselmuiden waar ik samenwerk met tachtig gedreven en getalenteerde collega’s.

Waar droom ik van? Dat ik mijn collega’s nog meer de mogelijkheden bied om het beste van zichzelf naar boven te halen. Zodat ze volledig in hun kracht staan, eigen verantwoordelijkheid nemen en blijven groeien. Ik droom er van dat iedereen een fijne baan en werkplek heeft en zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelt. En mijn dromen komen uit en wat geniet ik er van om te zien dat het ons lukt samen te groeien en bloeien als team. Op deze manier kunnen we namelijk precies hetzelfde voor onze klanten bereiken. Dus wil jij groeien en in je kracht staan met een team van de beste adviseurs aan je zijde die je proactief bij staan, maak dan via de button een afspraak of stel een vraag.

Ook een droom die uitkomt is werken bij een B-corp organisatie, een certificaat dat Alfa met trots draagt. We zetten ons in voor onze klanten, collega’s, de omgeving en het milieu. Zelf geef ik hier vorm aan door lid te zijn van de Rotary en als voorzitter van het Zwolse Noodfonds.


Recente artikelen van Jonny

Verhuizing Alfa Accountants en Adviseurs Meppel

Verhuizing Alfa Accountants en Adviseurs Meppel

3 mei 2022

Kantoor Meppel sluit 22 juli haar deuren. Medewerkers zullen vanaf dan werkzaam zijn in Zwolle en/of IJsselmuiden. Lees hier meer.

Wij breiden ons duurzame wagenpark uit!

Wij breiden ons duurzame wagenpark uit!

1 maart 2022

Alfa Accountants en Adviseurs Zwolle, Meppel, IJsselmuiden breidt het wagenpark uit. Waarmee? Lees het hier.

Beginnen aan de top

Beginnen aan de top

1 februari 2022

Impact in de organisatie door deelname in het Jong MT, dat kan bij Alfa Accountants en Adviseurs Zwolle, Meppel, IJsselmuiden.

Groot worden in wat echt telt!

Groot worden in wat echt telt!

17 december 2021

Aan het woord directievoorzitter Jonny Hilberink over trots, ontwikkeling en kansen.

Medewerkers van IJsselmuiden en Meppel verhuizen naar Zwolle

Medewerkers van IJsselmuiden en Meppel verhuizen naar Zwolle

2 november 2021

In 2022 verhuizen de medewerkers van Meppel en IJsselmuiden naar Zwolle en sluiten deze kantoren. Waarom? Lees hier meer.