Jonny Hilberink

Jonny Hilberink

Directievoorzitter

Wie geen dromen heeft, heeft evenmin een werkelijkheid.

Wat is mijn werkelijkheid? Ik ben getrouwd met een geweldige, mooie vrouw. Vader van drie fantastische kinderen. Directievoorzitter van de Alfa vestiging Zwolle waar ik samenwerk met tachtig gedreven en getalenteerde collega’s.

Waar droom ik van? Dat ik mijn collega’s nog meer de mogelijkheden bied om het beste van zichzelf naar boven te halen. Zodat ze volledig in hun kracht staan, eigen verantwoordelijkheid nemen en blijven groeien. Ik droom er van dat iedereen een fijne baan en werkplek heeft en zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelt. En mijn dromen komen uit en wat geniet ik er van om te zien dat het ons lukt samen te groeien en bloeien als team. Op deze manier kunnen we namelijk precies hetzelfde voor onze klanten bereiken. Dus wil jij groeien en in je kracht staan met een team van de beste adviseurs aan je zijde die je proactief bij staan, maak dan via de button een afspraak of stel een vraag.

Ook een droom die uitkomt is werken bij een B-corp organisatie, een certificaat dat Alfa met trots draagt. We zetten ons in voor onze klanten, collega’s, de omgeving en het milieu. Zelf geef ik hier vorm aan door lid te zijn van de Rotary en als voorzitter van het Zwolse Noodfonds.


Recente artikelen van Jonny

Theatercollege: Voorkom ruzie bij de kist

Theatercollege: Voorkom ruzie bij de kist

29 augustus 2023

Op 2 november organiseren Alfa en Vechtstede Notarissen een theatercollege, waarbij Prof. Bernard Schols spreekt over de onderwerpen schenken en erven.

Samen de Mont Ventoux beklimmen, er kan geen teambuilding tegenop!

Samen de Mont Ventoux beklimmen, er kan geen teambuilding tegenop!

13 september 2022

Dinsdag 30 augustus was het zo ver, na maanden voorbereiden en sponsoren werven vertrokken 16 Alfa collega’s van de vestiging in Zwolle naar Frankrijk. Lees hier over hun ervaring.

Alfa sponsort G-Voetbaltoernooi Oosterwolde

Alfa sponsort G-Voetbaltoernooi Oosterwolde

1 juli 2022

Alfa is graag maatschappelijk betrokken. Al jarenlang is Alfa daarom trotse sponsor van het G-voetbaltoernooi in Oosterwolde. Lees hier meer.

Wij breiden ons duurzame wagenpark uit!

Wij breiden ons duurzame wagenpark uit!

1 maart 2022

Alfa Accountants en Adviseurs Zwolle, Meppel, IJsselmuiden breidt het wagenpark uit. Waarmee? Lees het hier.

Beginnen aan de top

Beginnen aan de top

1 februari 2022

Impact in de organisatie door deelname in het Jong MT, dat kan bij Alfa Accountants en Adviseurs Zwolle, Meppel, IJsselmuiden.