Wie geen dromen heeft, heeft evenmin een werkelijkheid.

Wat is mijn werkelijkheid? Ik ben getrouwd met een geweldige, mooie vrouw. Vader van drie fantastische kinderen. Directievoorzitter van de Alfa vestigingen Zwolle, Meppel en IJsselmuiden waar ik samenwerk met tachtig gedreven en getalenteerde collega’s.

Waar droom ik van? Dat ik mijn collega’s nog meer de mogelijkheden bied om het beste van zichzelf naar boven te halen. Zodat ze volledig in hun kracht staan, eigen verantwoordelijkheid nemen en blijven groeien. Ik droom er van dat iedereen een fijne baan en werkplek heeft en zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelt. En mijn dromen komen uit en wat geniet ik er van om te zien dat het ons lukt samen te groeien en bloeien als team. Op deze manier kunnen we namelijk precies hetzelfde voor onze klanten bereiken. Dus wil jij groeien en in je kracht staan met een team van de beste adviseurs aan je zijde die je proactief bij staan, maak dan via de button een afspraak of stel een vraag.

Ook een droom die uitkomt is werken bij een B-corp organisatie, een certificaat dat Alfa met trots draagt. We zetten ons in voor onze klanten, collega’s, de omgeving en het milieu. Zelf geef ik hier vorm aan door lid te zijn van de Rotary en als voorzitter van het Zwolse Noodfonds.


Recente artikelen van Jonny

Groot worden in wat echt telt!

Groot worden in wat echt telt!

17 december 2021

Aan het woord directievoorzitter Jonny Hilberink over trots, ontwikkeling en kansen.

Fiscalistenteam Alfa Zwolle, Meppel, IJsselmuiden

Fiscalistenteam Alfa Zwolle, Meppel, IJsselmuiden

25 augustus 2021

Maak kennis met het fiscalistenteam van Alfa Zwolle, Meppel, IJsselmuiden.

Zomergroet

Zomergroet

29 juni 2021

Alfa Zwolle, Meppel, IJsselmuiden wenst je een mooie zomer toe.

Alfa en Campenaer Koffie bundelen krachten voor Voedselbank Zwolle

Alfa en Campenaer Koffie bundelen krachten voor Voedselbank Zwolle

5 januari 2021

Alles is anders door COVID-19, zo ook de hulp van Rotary Zwolle-IJsselland aan Voedselbank Zwolle. Niets doen was geen optie. Lees hier wat er wel voor elkaar gekregen is.

Openingstijden december 2020

Openingstijden december 2020

1 december 2020

Het jaar 2020 loopt weer ten einde. Lees meer over onze openingstijden in de decembermaand.