Wie geen dromen heeft, heeft evenmin een werkelijkheid.

Wat is mijn werkelijkheid? Ik ben getrouwd met een geweldige, mooie vrouw. Vader van drie fantastische kinderen. Directievoorzitter van de Alfa vestigingen Zwolle, Meppel en IJsselmuiden waar ik samenwerk met tachtig gedreven en getalenteerde collega’s.

Waar droom ik van? Dat ik mijn collega’s nog meer de mogelijkheden bied om het beste van zichzelf naar boven te halen. Zodat ze volledig in hun kracht staan, eigen verantwoordelijkheid nemen en blijven groeien. Ik droom er van dat iedereen een fijne baan en werkplek heeft en zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelt. En mijn dromen komen uit en wat geniet ik er van om te zien dat het ons lukt samen te groeien en bloeien als team. Op deze manier kunnen we namelijk precies hetzelfde voor onze klanten bereiken. Dus wil jij groeien en in je kracht staan met een team van de beste adviseurs aan je zijde die je proactief bij staan, maak dan via de button een afspraak of stel een vraag.

Ook een droom die uitkomt is werken bij een B-corp organisatie, een certificaat dat Alfa met trots draagt. We zetten ons in voor onze klanten, collega’s, de omgeving en het milieu. Zelf geef ik hier vorm aan door lid te zijn van de Rotary en als voorzitter van het Zwolse Noodfonds.


Recente artikelen van Jonny

Medewerkers Alfa werken zo veel mogelijk thuis

Medewerkers Alfa werken zo veel mogelijk thuis

24 maart 2020

De medewerkers van Alfa werken, in ieder geval tot en met 28 april, zoveel mogelijk vanuit huis. Gesprekken vinden bij voorkeur telefonisch of via videobellen plaats.

Informatiebijeenkomst 'Sparen of beleggen'

Informatiebijeenkomst 'Sparen of beleggen'

7 februari 2020

Sparen of beleggen? Wij begrijpen dat je af en toe door de bomen het bos niet meer ziet. Wij praten je graag bij over dit onderwerp. Geïnteresseerd? Lees hier meer.