Banner

Accountancy

Als ondernemer wil je continu het rendement van je onderneming optimaliseren. Alfa stelt niet alleen je jaarrekening samen, maar kan je op het gehele traject van financiële dienstverlening bijstaan. Wij analyseren jouw cijfers van A tot Z om je beter te leren kennen en jou en je bedrijf op die manier vooruit te helpen. Dichtbij vooruitgang. Jouw administratie is bij ons in vertrouwde handen. Alfa beschikt over belastingadviseurs met kennis, kunde en expertise om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Bij hen kun je terecht met al je vragen over belastingwetgeving.

Een betrouwbaar advies over de financiële administratie

De financiële administratie is de spil van je bedrijf. Die kun je met een gerust hart aan Alfa overlaten. Wij begeleiden je graag bij het uitwerken en samenstellen van je periodieke of jaarlijkse administratie. Alfa zorgt voor optimalisatie van je interne administratie. Belangrijk, want cijfers zijn voor jou een goede basis om beslissingen te nemen. Voor tal van middelgrote en kleinere bedrijven, non-profitorganisaties en zelfstandigen stellen we de jaarrekeningen samen. Wij omringen onze klanten graag met brede financiële en specialistische kennis. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de jaarrekening voldoet aan de wettelijke voorschriften. Steeds meer ondernemers kiezen voor online boekhouden. Met deze werkwijze ben je altijd op de hoogte van de laatste cijfers en kan jouw adviseur, indien gewenst, met je meekijken. Wij zitten overal bovenop en blijven zo dichtbij alle mogelijkheden.

Ook dichtbij grotere ondernemingen

Alfa is niet alleen thuis in kleinere en middelgrote ondernemingen. Ook voor grotere ondernemingen zijn we de betrouwbare accountant en bedrijfsadviseur die de cijfers controleert. Deze cijfers zijn weer het uitgangspunt voor advisering aan directie en aandeelhouders.

Alfa Registeraccountants  

Alfa verricht ook bijzondere controleopdrachten om een accountantsverklaring te kunnen afgeven. De controle van jouw jaarrekening en systemen is het specialisme van audit en assurance. De audit en assurance opdrachten binnen Alfa worden verzorgd door Alfa Registeraccountants. Hierbij hebben we het niet alleen over de wettelijke controles bij middelgrote en grote ondernemingen, maar ook over vrijwillige controles bij bijvoorbeeld stichtingen en verenigingen en onderwijsinstellingen. Alfa Registeraccountants is centraal gevestigd in Nijkerk. Wij werken nauw samen met de collega’s in het land, er is dus altijd een vestiging dichtbij.

Alfa Registeraccountants heeft bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) de vergunning voor het verrichten van wettelijke controles en valt onder het toezicht en de kwaliteitsbewaking van het AFM, zie het openbare register. Naast ervaring bij audit en assurance opdrachten bieden wij ‘zekerheid’ bij het doorlichten, beschrijven en adviseren over jouw administratieve organisatie en interne beheersing of het uitvoeren van een IT-audit bij geautomatiseerde systemen. Is je interesse gewekt? In ons online jaarverslag vertellen wij meer over onze dienstverlening en ervaringen. Natuurlijk kun je ook gelijk contact met ons opnemen.

Lees de laatste artikelen over accountancy