Registeraccountants

Audit en assurance: welkom bij Alfa Registeraccountants 

Ben je op zoek naar een registeraccountant voor de controle van je jaarrekening? Dan ben je bij Alfa Registeraccountants aan het juiste adres. Alfa Registeraccountants verzorgt de audit en assurance opdrachten voor jouw organisatie en is ook de vertrouwenspersoon voor het maatschappelijk verkeer. Wij werken voor middelgrote tot grote ondernemingen, maar verzorgen ook vrijwillige controles bij bijvoorbeeld stichtingen en verenigingen.

De werkzaamheden van Alfa Registeraccountants 

Alfa Registeraccountants heeft bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) de vergunning voor het verrichten van wettelijke controles en valt onder het toezicht en de kwaliteitsbewaking van het AFM. Naast ervaring bij audit en assurance opdrachten bieden wij ‘zekerheid’ bij het doorlichten, beschrijven en adviseren over de administratieve organisatie en interne beheersing of het uitvoeren van een IT-audit bij geautomatiseerde systemen.  

IT-audit en ISAE 3402 

Als klant heb je (steeds) meer te maken met processen waarbij automatisering (IT) een grote rol speelt. Veel organisatie kiezen ervoor om IT uit te besteden maar willen wel inzicht hebben in onder andere de beveiliging van informatie (security), fraudepreventie en risicobeheersing in het algemeen. Vooral omdat steeds meer cruciale bedrijfsprocessen worden uitbesteed en het daarom meer van belang wordt, om inzicht te hebben in wie er toegang heeft tot informatie en of er bijvoorbeeld voldoende functiescheidingen zijn om fraude te voorkomen. Alfa Registeraccountant verzorgt voor jou de IT-audit en geeft door middel van een ISAE 3402 rapport inzicht in alle processen.

Overige dienstverlening 

Alfa Registeraccountants werkt graag voor tevreden klanten. Wij zorgen naast bovenstaande dienstverlening voor: 

Overal dichtbij 

Alfa Registeraccountants is gevestigd in Nijkerk, Gorinchem, Leeuwarden, Naaldwijk en Dordrecht. Wij werken nauw samen met de collega’s van Alfa Accountants en Adviseurs, er is dus altijd een vestiging bij jou in de buurt. Ook is Alfa Registeraccountants internationaal actief. Wij werken daarbij nauw samen met DFK International. Onder de vlag van dit internationale samenwerkingsverband werken 229 accountants- en adviesorganisaties in 93 landen samen. 

Meer informatie? 

Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 088 2533200.