Registeraccountants

Audit en assurance: welkom bij Alfa Registeraccountants

De controle van uw jaarrekening en systemen is het specialisme van audit en assurance. Deze audit en assurance opdrachten binnen Alfa worden verzorgd door Alfa Registeraccountants. Hierbij hebben we het niet alleen over de wettelijke controles bij middelgrote en grote ondernemingen, maar ook over vrijwillige controles bij bijvoorbeeld stichtingen, verenigingen en onderwijsinstellingen.

Centraal gevestigd

Alfa Registeraccountants is centraal gevestigd in Nijkerk. Wij werken nauw samen met de collega’s van Alfa Accountants en Adviseurs, er is dus altijd een vestiging bij u in de buurt.

Zekerheid

Alfa Registeraccountants heeft bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) de vergunning voor het verrichten van wettelijke controles en valt onder het toezicht en de kwaliteitsbewaking van het AFM. Naast ervaring bij audit en assurance opdrachten bieden wij ‘zekerheid’ bij het doorlichten, beschrijven en adviseren over uw administratieve organisatie en interne beheersing of het uitvoeren van een IT-audit bij geautomatiseerde systemen.

Meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 088 2533200.