Klantvideo's

Zonder onze klanten is er geen Alfa Accountants en Adviseurs. Met juridisch, fiscaal en bedrijfskundig advies helpen wij hen bij het ontwikkelen van hun ondernemingen. Ongeacht de grootte of branche. Graag neemt Alfa Zwolle een kijkje achter de schermen bij haar klanten. Kijk hier met ons mee.

Restaurant ’t Pestengasthuys

Met 14 punten in de Gault Millau en goede beoordeling van de Michelin gids en het blad Lekker staat het eten in restaurant ‘t Pestengasthuys niet ter discussie. Het decor trouwens ook niet. Het pand uit 1450 heeft een monumentale ambiance. Al 27 jaar staat chefkok Paul Stegeman er in de keuken, sinds 17 jaar is hij met echtgenote Sonja ook eigenaar. We gaan niet voor “de sterren” maar continuïteit en betaalbaar.

B. Veldman Machinerie B.V.

B. Veldman Machinerie – of kortweg Bevema – bedient klanten uit verschillende sectoren.  “Van transport-, landbouw tot de foodsector. Het is heel divers. Die spreiding is belangrijk. “We zijn flexibel. Klanten vragen daar om. We werken ook veel voor reparatiebedrijven. Die hebben altijd spoedopdrachten. Gelukkig hebben we de beschikking over een uitgebreid machinepark. We bewerken metaal van enkele millimeters tot zes meter.”