Banner

Mkb bedrijfsadvies

Adviseurs van Alfa zijn gespecialiseerd in het midden- en kleinbedrijf en staan zowel ervaren ondernemers als starters terzijde. Alfa biedt een totaalpakket aan diensten voor verschillende branches zoals: de retailbranche, de automotivebranche, de recreatiebranche, de installatiebranche en de bouwbranche. Mkb bedrijfsadvies, dichtbij jouw werkveld.

Investerings- en financieringsaanvragen? Alfa helpt

Als je jouw investerings- en financieringaanvragen goed onderbouwt, is de kans van slagen groter. Alfa staat je hierbij graag terzijde. Met een dergelijk plan in handen zijn financiers, zoals banken, sneller geneigd je een financiering aan te bieden. Bovendien kan een goed doortimmerd plan resulteren in een scherper rentetarief. Wij kunnen je assisteren bij realisatie van jouw plannen door het opstellen van commerciële en bedrijfseconomische rapportages en het toetsen van het realiteitsgehalte van je plannen.

De Alfa Winstverbeteraar voor meer rendement

Hoe scoor je op het gebied van marketing? Ken je jouw klanten en bedien je deze op de juiste manier? Wat voor type klanten heb je nu? Bied je hen iets unieks? Welke winstdoelstelling heb je voor ogen? Wat is je concurrentiepositie? De antwoorden op deze en andere vragen brengt de Alfa Winstverbeteraar voor jou in kaart. 
Een bedrijfsvergelijking laat je zien waar kansen liggen voor jouw bedrijf. Zo  kun je gerichte maatregelen nemen om de winst van je bedrijf daadwerkelijk te verbeteren.

Het Alfa Management Paneel

Wil je 24/7 inzicht in je financiële gegevens? Meer houvast over jouw financiële toekomst? En altijd je managementinformatie bij de hand hebben? Met het Alfa Management Paneel kun je jouw bedrijfsvoering optimaliseren. Voor elk type bedrijf in het midden- en kleinbedrijf  voorziet het Alfa Management Paneel in je behoefte aan meer inzicht; 24/7, veilig en in de cloud. Zo ben je nog dichterbij je cijfers.

Brancheorganisaties

In de branches waarin Alfa opereert, onderhouden we ook nauw contact met alle brancheorganisaties. Van mode tot automotive: Alfa is vertegenwoordigd. Zo werkt Alfa nauw samen met bijvoorbeeld INretail, Bouwend Nederland, UNETO-VNI, HISWA-RECRON, De Hypotheker en BOVAG.

Bij Alfa staan adviseurs voor je klaar met kennis van zaken en betrokkenheid als belangrijkste toegevoegde waarde. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!