Betrokken bij organisaties in Zwolle en omstreken

Als Alfa geloven wij in het bouwen van een sterke en duurzame lokale economie. Daarom steunt elke Alfa vestiging meerdere lokale initiatieven en goede doelen. En met een kantoor om de hoek, staan wij als Alfa altijd dichtbij.

Hieronder een lijst van enkele organisaties in de omgeving van cluster Zwolle, Meppel, IJsselmuiden die wij meehelpen met het realiseren van hun uiterste potentie.

Ronald McDonald Breakfastclub

Het Ronald McDonald Business Breakfast is een maandelijkse netwerkbijeenkomst voor bedrijven en instellingen in Zwolle e.o. De opbrengst komt geheel ten goede van de Stichting Ronald McDonald Huis in Zwolle. Hierdoor wordt de continuïteit van het Huis gewaarborgd. Klik op het logo voor meer informatie over de Ronald McDonald Breakfastclub.

G-Voetbal Oosterwolde

Een voetbaltoernooi voor teams die bestaan uit spelers met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Het doel van dit toernooi is het op gepaste wijze realisren van een overgetelijke dag voor deelnemende spelers en speelsters.

IJsseldeltadag

Ervaar het echte boerenleven tijdens de IJsseldeltadag. Kijk, beleef, proef en luister.

Kom in de kas

Een unieke kans om bij verschillende glastuinders in de buurt een kijkje te nemen in de kas. Klik hier voor meer informatie.

Nieuwland

Sinds de oprichting van Nieuwland in 2007 is meer dan 100 ha nieuw glas gebouwd. Het is hiermee één van de succesvolste initiatieven in de sector. Lees hier meer over dit initiatief.

Social Impact Day Zwolle

De Social Impact Day Zwolle wordt georganiseerd om ondernemers uit de regio te laten beleven hoe je naast financiële meerwaarde ook maatschappelijke meerwaarde kunnen realiseren.