Wat betekent Alfa voor jou als transportondernemer?

De transportwereld is volop in ontwikkeling naar een duurzame toekomst. Maar in die weg daar naartoe spelen er dingen die die transitie nou niet bepaald makkelijk maken. Patrick Grit, klantbeheerder in mkb en transport, neemt Eline de Vries, eigenaar van #ITSMYDRIVE en werkzaam als consultant, content creator, presentator, bedrijfswagenjournalist en ‘mooi weer-chauffeur’,  mee op pad om te laten zien wat Alfa kan betekenen voor transportondernemers. 

In de video's wordt onder anderen gesproken over: 

Aflevering 1: stellingen

Waar moet je als transporteur op letten als het gaat om je kostprijsberekening en brandstofclausule? Benieuwd wat Patrick Grit voor jouw bedrijf kan betekenen en hoe hij de ideale administratie eruit vindt zien? Kijk dan nu deze video.

Aflevering 2: actuele cijfers en inzicht in je cijfers met het Alfa Management Paneel 

Wil je meer grip op jouw transportonderneming? Met het Alfa Management Paneel kun je altijd en overal de belangrijkste cijfers van jouw onderneming inzien. In deze video neemt Patrick Grit je mee waarom het zo belangrijk is dat je als ondernemer grip hebt op je cijfers. 

Wil je meer weten over het Alfa Management Paneel? Lees dan dit artikel of neem vrijblijvend contact op met Patrick Grit.

Aflevering 3: toekomstbestendig ondernemen in de transport

Weet jij waar je nu staat met je transportbedrijf en hoe je wil groeien? Dat zijn vragen die een Alfa-adviseur jou zeker stelt. Want het draait niet alleen om de cijfers maar om toekomst gericht ondernemen. In deze aflevering nemen Eline de Vries en Patrick Grit je mee over dit onderwerp. Kijk je mee? 

Daarnaast is het voor jou als transportondernemer ook van essentieel belang dat je 
investeert in een goed functionerende ICT-infrastructuur. Wil je weten waarom? Lees dan dit artikel van Carol de Wit en Patrick Grit

Aflevering 4: Vredeveld beweegt van wielen naar slim organiseren

Complexe logistieke vraagstukken, de complete logistieke ontzorging van de klant, control tower-oplossingen, netwerkverdichting, 4PL en supply chain-transparantie: dat is de nieuwe visie van de Vredeveld Group. Bij Vredeveld gaat het logistieke proces verder dan alleen het transporteren van goederen. Dat vraagt ook om een adviseur die toekomstgericht werkt en ondersteunt op bijvoorbeeld het gebied van verloning, hrm-vraagstukken en juridische wetgeving. Mischa Vredeveld geeft jullie vandaag een kijkje bij de Vredeveld Group achter de schermen.  Lees dit artikel en kijk hieronder de video!  


Aflevering 5: Salarisadministratie in de transportsector: “Het gaat regelmatig fout”

Op zoek naar deskundige salaris- en personeelsdiensten voor jouw transportonderneming? Alfa Accountants is er om jouw transportbedrijf te ondersteunen! Met onze op maat gemaakte oplossingen zorgen we voor een vlekkeloze salarisadministratie en personeelsbeheer, zodat jij je kunt richten op jouw transportactiviteiten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw bedrijf kunnen helpen groeien.  Lees dit artikel en kijk hieronder de video!