Patrick Grit

Patrick Grit

Klantbeheerder

Van toegevoegde waarde zijn voor de ondernemer, dat is wat ik doe. Met de kennis en expertise op gebied van mkb en transport wil ik graag bijdragen aan het succes van jouw organisatie. Ik kijk samen met de ondernemer naar de toekomst, zodat de juiste keuzes worden gemaakt die aansluiten bij de doelstellingen.

Ik ben een betrokken Senior Assistent Accountant/Klantbeheerder bij Alfa Accountants en Adviseurs en ben werkzaam op het kantoor in Groningen. Ik bedien al heel veel jaren met veel passie en plezier een mooi aantal transport en mkb klanten in de provincie Groningen en Drenthe.  

Ik ontzorg ondernemers met:
Het verwerken en controleren van administraties
Het samenstellen van jaarrekeningen
Het opstellen van fiscale aangiften en advisering
Ook heb ik ervaring met het verwerken van loonadministraties.

De grootste uitdaging in mijn werk is om van toegevoegde waarde voor de ondernemer te kunnen zijn. Dit betekent voor mij dat ik de klant en de onderneming ken en daarnaast een sparringpartner ben. Ik signaleer de kansen en risico’s, maar durf ook wanneer het moet de klant een spiegel voor te houden. Ik ben van mening dat als je niet over deze kennis beschikt, je geen goede sparringpartner voor de ondernemer kan zijn. Het interpreteren van gegevens is belangrijker dan het optellen van bedragen. Daarmee bedoel ik: ken het verhaal achter de cijfers!Meer info:
Wil je weten of wij iets voor elkaar kunnen betekenen? Bel me gerust voor een vrijblijvende afspraak.
☎ 088 253 1612
pgrit@alfa.nl


Recente artikelen van Patrick

Score Koploperproject: 20 toekomstbestendige Koploperbedrijven, 3 Winnaars en primeur Koploperbos!

Score Koploperproject: 20 toekomstbestendige Koploperbedrijven, 3 Winnaars en primeur Koploperbos!

19 april 2021

Dit is het resultaat van het Koploperproject toekomstbestendig ondernemen dat tijdens het Koplopersymposium ‘scoren met impact, een schot voor de toekomst’ werd gepresenteerd.

Zorg dat je bijblijft als ondernemer: met het AMP!

Zorg dat je bijblijft als ondernemer: met het AMP!

17 maart 2021

Als corona iets duidelijk heeft gemaakt voor ondernemers, is het wel het belang van actuele cijfers.

Fiscaal vriendelijk investeren

Fiscaal vriendelijk investeren

5 februari 2021

De Milieu- en Energielijst 2021 van RVO geeft een handige lijst met milieuvriendelijke en/of energiebesparende investeringen in 2021 met fiscaal voordeel.

Het vitale belang van transport

Het vitale belang van transport

3 november 2020

Onlangs is collega Patrick Grit samen met Eline de Vries van #ITSMYDRIVE een dag op pad geweest. Er is oa gesproken over wat er speelt op gebied van transport. Lees vooral verder.

Transportsector wordt hard geraakt door de coronacrisis

Transportsector wordt hard geraakt door de coronacrisis

7 oktober 2020

Eline de Vries, eigenares van Its My Drive spreekt in deze video Patrick Grit, adviseur voor de transport sector. Hoe kun je een vinger aan de pols houden en toch verder kijken?